Anker Soundcore Liberty Air riktigt trÄdlösa hörlurar lanserades, prissatta till 7999 Rs

Anker Soundcore Liberty Air - featured

“Anker Soundcore Liberty Air drivs av grafenförbĂ€ttrade drivrutiner, tillsammans med IPX5-hĂ„llbarhetsbetyg och 20-timmars uppspelning”

Anker har lanserat ett par riktigt trÄdlösa hörlurar, kallade Anker Soundcore Liberty Air. Hörlurarna presenterar mer innovation pÄ ljudfronten Àn ett vanligt par in-ear-trÄdlösa öronsnÀckor, genom att anvÀnda standardljuddrivrutiner belagda med Graphene-lager. Anker Soundcore Liberty Air har lanserats till 7999 Rs och kommer att finnas tillgÀngligt online pÄ Amazon.in med 18 mÄnaders produktgaranti. Det har hittills inte kommit nÄgot ord om dess tillgÀnglighet i offline-kanaler.

Eftersom det Ă€r ett högabsorberande material nĂ€r det gĂ€ller dess fysiska egenskaper, minskar Graphene-skiktet mĂ€ngden mikroskopiska, förvrĂ€ngda vibrationer som produceras i hörlursdrivrutiner till följd av infallande ljudvĂ„gor. Denna egenskap gör det möjligt för föraren att producera mindre ineffektiva vibrationer, vilket i sin tur minskar den totala harmoniska distorsionen som produceras av ett par hörlurar. Detta hjĂ€lper till att producera ‘renare’ ljud, dvs ljud utan förvrĂ€ngning Ă€ven vid höga volymer, vilket möjliggör tydligare Ă„tergivning av lĂ„ga (bas), mellanhöjder och höga ljud. Detta fĂ„r dock inte förvĂ€xlas med grafenbyggda akustiska givare som anvĂ€nds i dyrare, experimentella högtalare i ett försök att förbĂ€ttra ljudkvaliteten i stor ljudutrustning.

Anker Soundcore Liberty Air anvÀnder ocksÄ Bluetooth 5.0 tillsammans med flexibla tryckta kretsantenner (FPC) för anslutning, som teoretiskt sett skulle ge bÀttre och snabbare anslutning till kÀllenheter. Det kan ocksÄ underlÀtta högupplöst ljudströmning, Àven om mycket av det beror pÄ ljuddrivrutinerna.

Anker Soundcore Liberty Air - presenterad

Anker Soundcore Liberty Air har ocksÄ tvÄ inbÀddade mikrofoner med upplÀnksbrusreduceringsteknik för att presentera tydligare samtalsljud, tillsammans med stereoljudkanal för röstsamtal. Hörlurarna Àr utformade pÄ samma sÀtt som Apples AirPods och presenterar en hörlursformfaktor snarare Àn öronproppar som passar in i öronkanalerna. Andra funktioner i Liberty Air inkluderar IPX5-klassificering för hÄllbarhet mot svett, damm och stÀnk, och nÀrvaron av en Bluetooth-modul med lÄg energi ger den fem timmars uppspelningstid med en laddning och totalt 20 timmar med laddningsvÀskan.

TyvÀrr har Anker inte delat ljudspecifikationerna för Soundcore Liberty Air vid lanseringen. Med Liberty Air fortsÀtter 2019 att introducera fler alternativ i den riktigt trÄdlösa hörlurskategorin, en trend som vi upptÀckte mot slutet av 2018. Den ansluter sig nu till Boult Tru5ive, Noise Shots X3 och Wings Shells i listan över prisvÀrda, riktigt trÄdlösa hörlursalternativ.