Anonyma före detta anstÀlld slÀpper smuts pÄ hur det Àr att arbeta för Tesla

Rapportera pÄstÄenden Teslas spelförÀndrande modell 3 kommer att presenteras i mars

Tesla har inte riktigt samma mystik som Apple gör men det Àr fortfarande ett företag som inspirerar till mycket intriger. En anonym Reddit-anvÀndare som pÄstod sig vara en tidigare Tesla-anstÀlld som arbetade pÄ en detaljhandelsplats hade nyligen en Ask Me Anything-session pÄ / r / teslamotors och han erbjöd en lysande inblick i hur det verkligen Àr att arbeta för Tesla. Den anstÀllde lade upp sitt ursprungliga erbjudande frÄn Elon Musk som bevis pÄ sin tidigare anstÀllning, Àven om han inte svarade pÄ nÄgra frÄgor om framtida produkter eftersom han fortfarande Àr under ett icke-avslöjandeavtal.

FRÅN TIDIGARE: Årets bĂ€sta Android-telefoner kanske fortfarande inte Ă€r lika snabba som förra Ă„rets iPhone 6s

En av de mest intressanta sakerna som den anstĂ€llde avslöjade Ă€r att mĂ„nga Tesla-anstĂ€llda Ă€r “ivriga” om sitt uppdrag att förĂ€ndra vĂ€rlden och Ă„stadkomma anvĂ€ndningen av ren energi. AnstĂ€llda delade ocksĂ„ denna nivĂ„ av entusiasm för Teslas bilar trots att han inte jobbar dĂ€r lĂ€ngre.

“Tesla har gjort ett fantastiskt jobb med att anstĂ€lla mĂ€nniskor som verkligen tror och de pĂ„ staketet mest köpte in”, förklarar han. ”Företagets uppdrag Ă€r stadigt och för det mesta trodde vi verkligen att det vi gjorde handlade mer om lĂ„ngsiktig energibĂ€rbarhet, Ă€ven om de nuvarande oljepriserna kan tyckas vara en utmaning pĂ„ kort sikt.”

Som sagt förklarar han ocksÄ att jobbet inte Àr för alla. Du mÄste vara riktigt engagerad och du bör acceptera att du inte kommer att ha mycket av ett liv utan arbete.

“Balansen mellan arbetsliv och liv kan vara lite skrĂ€mmande men om du förstĂ„r att ditt arbete förĂ€ndrar vĂ€rlden och tror pĂ„ uppdraget kommer du inte riktigt att kĂ€nna att du arbetar”, skriver han.

Slutligen, nĂ€r han tillfrĂ„gas om rĂ„d om att köpa en Tesla, rekommenderar den anstĂ€llde att man spricker för att fĂ„ en dyr interiör eftersom “Jag skulle alltid bli förbryllad av mĂ€nniskor som bestĂ€llde en bil pĂ„ 70 000 $ utan att spendera de extra 3 000 $ för premiuminredning.”

För att se resten av hans intryck av hur det Àr att arbeta för Tesla, kolla in hela inlÀgget hÀr.