Apex Legends kÀmpar kungligt spel som potentiellt konkurrerar med PUBG och Fortnite; kan lanseras pÄ mobil snart

 Apex Legends kÀmpar kungligt spel som potentiellt konkurrerar med PUBG och Fortnite;  kan lanseras pÄ mobil snart

“De nya Battle Royale-spelutvecklarna Respawn erbjuder en unik twist till ett Ă€lskat format genom att inkludera specifika karaktĂ€rsuppsĂ€ttningar i Titanfalls premiss.”

Vi Ă€r sĂ€kra pĂ„ att du Ă€lskar Fortnite och förblir en ivrig spelare av den som startade den hĂ€r online-royale-manan – PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Vi kommer dock inte skylla pĂ„ dig för att ha trĂ„kigt sent för sent, Ă€ven om bĂ„de Epic och Tencent har varit ganska vanliga i att försöka hĂ„lla respektive spel frĂ€scha, uppdaterade och nya. Du kan ocksĂ„ vara en av dem som inte bryr sig om formatet, men bristen pĂ„ historier och solida karaktĂ€rsdrag, tillsammans med en mindre intensiv arena, har inte riktigt fĂ„tt dig till det. GĂ„ in, Apex Legends.

Apex Legends 1

Byggd av Respawn, de mycket hyllade utvecklarna av Titanfall, ger Apex Legends mĂ„nga ledtrĂ„dar frĂ„n förstapersonsskjutaren – baserad i Titanfall-universum och inspirerad av karaktĂ€rsklasser och en förutsĂ€ttning som tydligt skiljer spelet i jĂ€mförelse med vad andra erbjuder . Framför allt Ă€r Apex Legends fortfarande ett traditionellt kampkungligt spel – du kommer online och samarbetar med slumpmĂ€ssiga frĂ€mlingar i trupper pĂ„ tre och landar nĂ„gonstans pĂ„ en karta inom Titanfall-universum. Spelet börjar med 60 spelare fördelade pĂ„ 20 trupper. NĂ€r det gĂ€ller mĂ„let syftar du helt enkelt till att döda de andra innan de dödar dig, samtidigt som du samlar sĂ„ mycket ammunition och godsaker du kan. Åh, och det finns byteslĂ„dor ocksĂ„.

Apex Legends 2

Men dÀr Apex Legends skiljer sig frÄn Fortnite och PUBG, Àr de tvÄ mest populÀra Battle Royale-spelen i sjÀlva spelet. HÀr fÄr du karaktÀrsklasser lÄnade frÄn Titanfall-spelet (utan legender frÄn och med nu), och var och en av de Ätta karaktÀrsklasserna har olika drag. Som ett resultat lÀgger Apex Legends till behovet av strategier och smart teambuilding, samtidigt som du fokuserar pÄ spel beroende pÄ dina karaktÀrsstyrkor. De Ätta klasserna Àr Bangalore, Bloodhound, Caustic, Lifeline, Gibraltar, Mirage, Pathfinder och Wraith. Beroende pÄ vem du vÀljer kan ditt styrka vara luftangrepp, rökgranÄs, fjÀrrlÀkning av lagkamrater, holografiska knep eller en laddningsscout.

Apex Legends 3

I grund och botten Ă€r vad du fĂ„r förmĂ„gan att bygga ett lag samtidigt som du fokuserar pĂ„ attackstrategier, vilket gör striden kunglig mer Ă€n att bara handla om brute force, shoot precision och lycka. Det finns ocksĂ„ andra element som Apex Legends verkar göra rĂ€tt – ett lagkamrat Ă„terupplivar system som gör att du kan ta skydd och Ă„teruppliva en kompis senare och anvĂ€nda Ă„terupplivningscenter som klipppunkter. Sedan finns det arenan, som i sig Ă€r mer engagerande och svĂ„rare att korsa, och i kombination med Respawns förbĂ€ttrade skjutmekanik Ă€r Apex Legends lite av en slags mellanhand.

Apex Legends 4

Med Apex Legends kan inte bara monopolet pÄ Fortnite och PUBG utmanas kraftigt (varför skulle det inte?), Men det betyder ocksÄ att Battle Royale föds som en spelgenre som en dag skulle vara nÀstan (eller Ànnu mer?) populÀr som förstapersonsskjutare. FrÄn och med nu har Call of Duty slÀppt ett kampkungligt spel baserat pÄ sin plattform (CoD: Blackout), och Battlefield V Àr ocksÄ planerad att komma med nÄgot, snart.

Fram till dess har Apex Legends gett dig allt du vill ha för din söndagsbinge – nya vapen, nya supermakter, en ny arena och Titanfalls atmosfĂ€r. Vad kan vara fel?