Apple 2019 iPhone-schemat lÀcker avslöjar trippel bakre kameror

Apple 2019 iPhone-schemat lÀcker avslöjar trippel bakre kameror

“IPhones frĂ„n 2019 kan ha trippelkamerainstĂ€llningar i triangulĂ€r inriktning och kan innehĂ„lla en vidvinkelobjektiv och 3D Time of Flight-sensor.”

PÄstÄdda framstÀllningar av Apple 2019-iPhonerna dök upp tidigare i Är och avslöjade trippel bakre kameror ordnade i en triangulÀr inriktning. BekrÀftar tidigare rapporter, den senaste schematiska lÀckan av det kommande iPhone-flaggskeppet, med tillstÄnd av Leakspinner / Slashleaks, visar ocksÄ en trippelkamerainstÀllning i det övre vÀnstra hörnet. Detaljer om sensorn Àr okÀnda för tillfÀllet, men den primÀra och teleobjektivet bör se en uppgradering frÄn den aktuella installationen.

Apple iPhone-scheman

Det anses allmÀnt att Apple kan inkludera en vidvinkelobjektiv i trippelkamerainstÀllningen, en fyr-LED-blixt och vad som kan ses som en ToF (tid för flygsensor) för djupberÀkning i realtid. Eftersom den officiella lanseringen fortfarande Àr kvar, kan Apple Àndra sin design och kan i slutÀndan göra en översyn. I motsats till tidigare rapporter som sÀger att den trippel bakre kameran skulle vara begrÀnsad till 2019 iPhone XS Max-modellen, rapporteras Àven de högre lagringsvarianterna av 5,8-tums iPhone XS-eftertrÀdaren för 2019 att fÄ en trippel bakre kamerainstÀllning.

Bortsett frĂ„n baksidan verkar Apple ocksĂ„ ge iPhone-fronten 2019 en liten designmake-up. Cupertino-mĂ€rket kan klippa ner hackstorleken tack vare de mindre Face ID-komponenterna och minska ramarna ytterligare. Efterföljarna för iPhone XS och XS Max bör drivas av nĂ€sta generations A13-chipset och köras pĂ„ iOS 13 ur lĂ„dan. Flaggskepparna förvĂ€ntas ocksĂ„ ha omvĂ€nd trĂ„dlös laddning som kan anvĂ€ndas för att ladda Apple Watch och de nya AirPods genom att placera dem pĂ„ baksidan av iPhones frĂ„n 2019. Även om det inte Ă€r första gĂ„ngen vi ser en sĂ„dan funktionalitet kommer det att bli en ny förĂ€ndring pĂ„ iPhones.

Den kommande handenheten kan levereras med en ny laddningskabel och kan stödja 18W-laddning men kommer sannolikt inte att ha en USB Type-C-port. Hur som helst, med lanseringen fortfarande mÄnader borta, borde vi veta mer detaljer nÀr vi gÄr framÄt.