Apple AirPod slukas av misstag av mÀnniskan, fortsÀtter att arbeta i magen

Apple AirPod slukas av misstag av mÀnniskan, fortsÀtter att arbeta i magen

“AirPod grĂ€vdes ut frĂ„n toaletten och fungerade fortfarande efter att den hade rengjorts och torkats”

Under helgen lyckades en koreansk man av misstag svÀlja en av sina AirPods medan han sov. Han somnade med AirPods pÄ och vaknade för att ta reda pÄ att en av dem hade försvunnit. Detta Àr inte falska nyheter och det finns bevis som stöder pÄstÄendena. Mannen anvÀnde den inbyggda spÄrningsfunktionen pÄ sin iPhone för att upptÀcka att AirPod var inne i honom. Han hörde pipet frÄn magen och gick genast till ett sjukhus.

LÀkaren tog sedan röntgen och bekrÀftade att han verkligen hade svalt AirPod. Mannen uppgav att han inte kÀnde nÄgot obehag och fick höra att en operation inte skulle vara nödvÀndig. LÀkare gav honom nÄgra laxermedel och hoppades att AirPod skulle visas naturligt nÀr den passerade genom matsmÀltningssystemet. Lyckligtvis avslöjade AirPod sig medan mannen befriade sig frÄn jÀrnvÀgsstationen. Han var tvungen att grÀva ut AirPod, tvÀtta den och torka den.

airpods i magen

AirPod fortsatte att arbeta efter torkning, men vi Ă€r inte sĂ€kra pĂ„ om han ska fortsĂ€tta anvĂ€nda den. Mannen uppgav att han var förvĂ„nad över att AirPod fungerade Ă€ven efter tvĂ€tt. ”Det var otroligt” sa han, eftersom batteriet fortfarande lĂ„g pĂ„ 41 procent. LĂ€karna uppgav att plastkroppen pĂ„ AirPod rĂ€ddade mannen frĂ„n nĂ„gra allvarliga problem. Batterierna inne i AirPod, om de inte skyddas av plastskalet, skulle ha brutit tarmarna.

Ben Hsu, mannen som svalde AirPod, sa att upplevelsen var ”magisk”. Denna incident visar att Apple har gjort ett bra jobb med att försegla AirPods. De Ă€r ganska vattentĂ€ta och bör vara okej om de utsĂ€tts för vatten / regn. Vi hoppas bara att detta inte blir en trend nu eftersom AirPods har visat sig vara en hit över hela vĂ€rlden. Det Ă€r inte sĂ€kert att svĂ€lja en AirPod och den hĂ€r mannen hade tur att det inte orsakade honom nĂ„gon skada. Försök dĂ€rför att inte somna med dina AirPods pĂ„.