Apple AirPods 2 kommer enligt uppgift att slÀppa marknaden med trÄdlöst laddningsfodral och Siri-integration den 29 mars

Dessa Àr de bÀsta riktigt trÄdlösa hörlurarna under 15 000 Rs i Indien

“Apple kommer enligt uppgift att ta med alla nya designmodeller efter lanseringen av AirPods 2, som sannolikt kommer att introduceras under Q1 2020 som förvĂ€ntat skulle öka försĂ€ljningstillvĂ€xten.”

Enligt vissa kÀllor frÄn leverantörernas interna verksamhet pÄ Asien och StillahavsomrÄdet kommer Apple troligen att meddela den 25 mars om sin Keynote tillsammans med en ny produkt AirPods 2. Den nya generationen AirPods kommer att erbjudas i ett trÄdlöst laddningsfodral och det skulle fÄ Siri-integration att göra saker snabbare.

Den hÀr rapporten om AirPods 2 kan vara sant eftersom den faller i linje med förutsÀgelsen frÄn den noterade Apples analytiker Ming-Cho Kuo Apple gjorde för nÄgra dagar tillbaka. Tillverkaren hÄller ocksÄ pÄ att ta med sig alla nya designmodeller efter lanseringen av AirPods 2, som sannolikt kommer att introduceras under det första kvartalet det kommande Äret.
Apple_ScreenshotEnligt en skÀrmdump av programvara för logistik- och produktlager kommer de ursprungliga AirPods 1 inte lÀngre att sÀljas efter den 28 mars. Rapporter föreslÄr ocksÄ att AirPods 1 skulle tas bort frÄn butiker den dagen som överraskande hÀnvisar till slutet av livscykeln för de ursprungliga AirPods och hyllorna pÄstÄs vara fyllda med AirPods 2.

Det Àr Ànnu inte bekrÀftat om AirPods 2 kommer att fortsÀtta med den nuvarande modellen med tillÀgg av trÄdlöst laddningsvÀska eller om det kommer att bli en helt ny generation hörlurar. Enligt rapporter kommer evenemanget den 25 mars att Àga rum bara för tillkÀnnagivandet av AirPods 2 utöver de nya servicebaserade produkterna.

Apple AirPods 2 förvĂ€ntas slĂ€ppa marknaden den 29 mars och inga andra detaljer om produkten mottas Ă€n. Även om vi kan vĂ€nta pĂ„ sista minuten rykten eftersom det kan ge mer intressanta fakta om detta.

[Previous Story]Vivo Y91-priset i Indien sjönk enligt uppgift, sÀljs nu till 9 990 Rs

[Next Story]MIUI 10 Global betaversion slÀppt med Game Booster och Persistent lock screen-funktioner