Apple arbetar med dubbla Bluetooth-ljudstöd för framtida iPhones: rapport

Apple arbetar med dubbla Bluetooth-ljudstöd för framtida iPhones: rapport

“Dual Bluetooth-ljudfunktion gör det möjligt för anvĂ€ndare att lyssna pĂ„ musik frĂ„n iPhone genom att ansluta till tvĂ„ trĂ„dlösa hörlurar samtidigt”

Rykten kring iPhone XI, iPhone XI Max och andra generationens iPhone XR 2019 Àr överallt. Det rapporteras att handenheterna har tre bakre kameror, stöd för omvÀnd trÄdlös laddning och mer. Nu, enligt en rapport frÄn Mactakara, med hÀnvisning till kÀllor i försörjningskedjan, kommer Apple enligt uppgift lÀgga till dubbelt Bluetooth-ljudstöd i framtida iPhones. Den hÀr funktionen lÄter anvÀndare lyssna pÄ musik frÄn samma telefon genom att ansluta tvÄ ljudenheter samtidigt, i motsats till det nuvarande arrangemanget dÀr iPhones bara stöder en i taget. Rapporten sade dock att försörjningskedjekÀllorna inte var sÀkra pÄ vilka iPhone-modeller som skulle fÄ den hÀr funktionen först.

2019 Apple iPhone XI 1

Funktionen Àr redan tillgÀnglig pÄ en hel del Android-telefoner, och funktionaliteten Àr inte sÀrskilt exakt, med tanke pÄ deras synkroniseringsproblem. SÄ det ÄterstÄr att se hur Apple skulle göra det perfekt. Med tanke pÄ att dubbelt Bluetooth-ljud Àr en Bluetooth 5.0-funktion kan Apple lÀgga till stöd för Àldre iPhones genom en programuppdatering. Dessutom sÀger rykten att iPhones frÄn 2019 kommer att fortsÀtta att ha en 5,8-tums skÀrm för standardvarianten och en större 6,5-tums skÀrm pÄ Max-modellen. Tack vare Face ID-förbÀttringar sÀgs det att de gungar lite tunnare ramar Àn de nuvarande modellerna och minskade hackstorlekar. A13-chipsetet kunde driva 2019-iPhones och de skulle köras pÄ iOS 13 ur lÄdan.

Man tror ocksÄ att Apple skulle hÄlla fast vid Lighting-kontakten och kan komma med en 18W snabbladdningsadapter i lÄdan, vilket Àr en lÀttnad. Speciellt kan den kommande iPhone ocksÄ innehÄlla större batterikapacitet, omvÀnd trÄdlös laddningsförmÄga och mer. Den triangulÀra trippelkamerainstÀllningen pÄ baksidan bestÄr av en standard RGB-sensor, en ultravidvinkelenhet och en teleenhet; alla tre sÀgs vara 12MP-sensorer tillverkade av Sony. Den frÀmre kameran sÀgs ocksÄ vara uppgraderad till en 12MP selfie snapper. 2019 iPhones förvÀntas tillkÀnnages senare i Är runt september.