Apple Card-kunder kan skjuta upp aprilbetalningen utan att rÀnta

Apple Card-kunder kan skjuta upp aprilbetalningen utan att rÀnta
Den stora bilden: Det pÄgÄende Coronavirus-utbrottet har orsakat otaliga ekonomiska störningar, som förmodligen inte kommer att förverkligas helt pÄ mÄnader eller till och med Är. Vissa branscher drar utan tvekan nytta av den nya normalen, men för de flesta kan utsikterna att sÀtta allt bakifrÄn och komma tillbaka till jobbet inte komma tillrÀckligt snart.

Apple och Goldman Sachs utökar ekonomiskt stöd till Apple-kortinnehavare som pÄverkas av Covid-19. NÀrmare bestÀmt tillÄter företagen Apple-kortinnehavare att skjuta upp aprilbetalningar utan att det medför ytterligare rÀntekostnader.

Apple i detta kundsupportdokument sa att de förstÄr att situationen i Covid-19 innebÀr unika ekonomiska utmaningar och att vissa kunder kan ha svÄrt att göra sina mÄnatliga betalningar. Om du hamnar i den kategorin och Àr intresserad av att delta i programmet kan du göra det pÄ din iPhone, iPad eller Mac via appen Messages eller via Wallet-appen.

De som tidigare anmÀlde sig till samma kundtjÀnstprogram som förra mÄnaden mÄste registrera sig igen för april.

Apple sa att kreditbyrÄer kommer att rapportera att ditt konto Àr registrerat i kundtjÀnstprogrammet, vilket innebÀr att det kan finnas eller inte kan vara ett bestÄende stigma förknippat med att utnyttja tjÀnsten. Som sagt, om du har möjlighet att göra din mÄnatliga betalning utan problem, skulle det förmodligen vara bÀst att fortsÀtta och göra det som vanligt.