Apple debuterar den nya budgetvÀnliga $ 399 iPhone SE

Apple debuterar den nya budgetvÀnliga $ 399 iPhone SE

IPhone SE 2020

Andra generationens iPhone SE har en 4,7-tums skÀrm, vilket markerar slutet pÄ en era för 4-tums skÀrmen pÄ en iPhone. Den nya modellen levereras ocksÄ med stora ramar lÀngst upp och ned, med en Touch ID-klar hemknapp.

SjĂ€lva hemknappen och Touch ID snarare Ă€n Face ID markerar nĂ„gra av de viktigaste skillnaderna mellan den hĂ€r modellen och iPhone 11/11 Pro-sortimentet. Medan dessa toppmodeller syftar till att vara “hela skĂ€rmen”, utan knapp alls, behĂ„ller nya SE en “knapp lĂ€ngst ner” -stilen som i stort sett har förĂ€ndrats sedan iPhone 6. Under huven har dock hade en uppgradering.

IPhone SE har ett imponerande A13 Bionic-chip – det Ă€r detsamma som du fĂ„r pĂ„ en iPhone 11

Enheten levereras med ett imponerande A13 Bionic-chip – det Ă€r detsamma som du fĂ„r pĂ„ en iPhone 11. Och för $ 400 Ă€r kameran fantastisk och borde vara en förbĂ€ttring pĂ„ iPhone 8-talet. Det kan mycket vĂ€l vara det bĂ€sta enda kamerasystemet Apple hittills har levererat.

Telefonen Àr ocksÄ vattentÀt i upp till en meter i 30 minuter, innehÄller inbyggda sekretessfunktioner och kvalificerar kunderna för ett gratis Är av Apple TV Plus oavsett om de vill ha det eller inte.

Som ljudet frÄn en stÀnksÀker smartphone? Se vÄr guide till de bÀsta vattentÀta telefonerna

Specifikationer för iPhone SE 2020

HÀr Àr hela listan med specifikationer:

Visa: 4,7-tums LCD-skÀrm, 625 nits ljusstyrka

Storlek: 138,4 x 67,3 x 7,3 mm

Vikt: 148g

Processor: A13 Bionic-chip

Lagring: 64 GB / 128 GB / 256 GB

BakÄtvÀnd kamera: 12Mp, inkluderar blixt, portrÀttlÀge och 4K-video

FramÄtvÀnd kamera: 7Mp, inkluderar portrÀttlÀge

FÀrger: Svart, vitt och rött

sÀkerhet: Tryck pÄ ID

64 GB-telefonen sÀljs för en stÀdning 399 dollar, medan modellen med 128 GB lagringsutrymme kommer att kosta $ 449 och 256 GB kommer att kosta 549 $.

FörbestĂ€llningar börjar denna fredag ​​och Ă„terigen skickas den vidare 24 april.

Ska du skaffa iPhone SE?

Det finns gott om fantastiska telefoner 2020. Stiger iPhone SE till toppen? Som alltid beror det pÄ dina behov.

För de som Àlskar att ha de senaste och bÀsta funktionerna kommer iPhone SE inte att vara tilltalande. Om din budget kan strÀcka sig till den, gÄ sedan till iPhone 11 Pro om du vill vara utan ramar, ha nattlÀge, behÄlla OLED-skÀrmen och fÄ bÀsta möjliga kamerakvalitet och flexibilitet.

Men det finns tvÄ typer av Apple-Àlskare i vÀrlden: de som fÄr den dyraste iPhone som finns och de som fÄr de billigaste. För alla i den senare gruppen Àr iPhone SE en guden.

Det kommer att ge samma allmÀnna kÀnsla som en iPhone 8, med mycket av den interna kraften hos en iPhone 11, men till ett lÀgre pris, vilket gör det till bÀsta möjliga vÀrde för budgetmedvetna smartphoneshoppare som fortfarande vill hÄlla sig inom elegant Apple-ekosystem.

Apple vet att prislappen ocksĂ„ Ă€r iPhone SE: s stora försĂ€ljningsargument. Tim Cook har redan kallat det för sin “mest prisvĂ€rda” iPhone. Om det Ă€r vad du Ă€r ute efter kommer du inte att göra bĂ€ttre Ă€n iPhone SE.