Apple fixar standardinstÀllningar för appinstÀllningar i den senaste iOS-uppdateringen

Apple fixar standardinstÀllningar för appinstÀllningar i den senaste iOS-uppdateringen
TL; DR: Apples senaste iOS-version adresserar standardwebblÀsaren och e-postappfelet som ÄterstÀller anvÀndarinstÀllningarna till Apples Mail- och Safari-klienter vid omstart av enheten. Uppdateringen korrigerar ocksÄ kameraförhandsgranskningar för Àldre iPhones, Wi-Fi-anslutning och e-postproblem samt Apple News-widgeten som inte skulle kunna ladda innehÄll.

iOS 14 kÀnns som en större programuppdatering och visuell uppdatering Àn de flesta av Apples Ärliga iterationer, tack vare tillÀgget av förbÀttrade, mycket anpassningsbara widgets, ett appbibliotek och förfinade anvÀndargrÀnssnitt för olika funktioner som har gett Apples iPhones en vÀlbehövlig ansiktslyftning. Det har ocksÄ gett enhetsÀgare en solid anledning att uppgradera, varav en fjÀrdedel har övergÄtt till iOS 14 bara fem dagar efter lanseringen.

Medan det ser ut som en smidig resa hittills, kom iOS 14 med nÄgra buggar för att följa med sina mÄnga nya funktioner. En av dessa buggar var att ÄterstÀlla anvÀndarens standardappinstÀllningar vid omstart av enheten. Apple har nu ÄtgÀrdat problemet i iOS 14.0.1 i ~ 170 MB patch som kommer en vecka efter felet upptÀcktes.

Den mindre korrigeringsfilen innehÄller korrigeringar för iPhone 7 och iPhone 7 Plus som hade problem med att visa kameraförhandsgranskningar. Det tar ocksÄ upp problem med Wi-Fi-anslutning och e-post som kan förhindra att meddelanden skickas till vissa e-postleverantörer. Apples felaktiga News-widget som ibland verkar vara tom har ocksÄ fixats i den hÀr uppdateringen.

Dessutom slÀppte Apple iPadOS 14.0.1 med de ovannÀmnda korrigeringarna, watchOS 7.0.1 (Wallet fix), tvOS 14.0.1 (allmÀnna förbÀttringar av prestanda och stabilitet) och macOS Catalina 10.15.7 för att ta itu med Wi-Fi-anslutningsproblem pÄ Apple-datorer, filsynkronisering via iCloud Drive och en grafikfix för Retina 5K iMac med Radeon Pro 5700XT.