Apple förvÀntar sig ett nytt mörkblÄtt alternativ kommer att hjÀlpa till att sÀlja 68 miljoner 5G iPhone 12-telefoner i Är

Apple förvÀntar sig ett nytt mörkblÄtt alternativ kommer att hjÀlpa till att sÀlja 68 miljoner 5G iPhone 12-telefoner i Är
Varför det betyder nÄgot: Trots att pandemin orsakade att smarttelefonförsÀljningen sjönk, verkar Apple vara övertygat om att kommande 5G-iPhones kommer att se hög efterfrÄgan. Enligt en ny rapport har företaget bett leverantörer att göra minst 75 miljoner telefoner för senare i Är. Det förbereder ocksÄ en ny iPad Air och mindre HomePod, tillsammans med andra enheter.

Med hÀnvisning till personer som Àr bekanta med saken skriver Bloomberg att Apple förvÀntar sig att 5G iPhone 12-transporter ska nÄ sÄ höga som 80 miljoner Är 2020. Som vi har hört tidigare kommer det att finnas fyra nya enheter: tvÄ nedre Àndar pÄ 5,4 tum och 6,1 tumtelefoner och tvÄ Pro-modeller i 6,1-tums- och 6,7-tumsstorlekar, varav den senare blir den största skÀrmen som nÄgonsin hittats i en iPhone. De icke-Pro-varianterna förvÀntas komma först.

Alla nya iPhones har OLED-paneler och kommer med iPad Pro-stil kvadratiska kanter, med avancerade versioner med sidor i rostfritt stĂ„l snarare Ă€n aluminium. Det finns ett nytt mörkblĂ„tt fĂ€rgalternativ som ersĂ€tter midnattgrönt, och “Ă„tminstone” kommer den största av Pro-telefonerna att fĂ„ samma LiDAR-skanner som finns i iPad Pro-modellerna 2020.

Varje enhet har den nya A14 SoC som Àr byggd pÄ TSMC: s 5nm-processnod, som borde erbjuda cirka 15 procent mer prestanda och 30 procent mindre strömavlopp Àn sin föregÄngare.

Intressant nog har nĂ„gra av Apples testare funnit att 5G inte Ă€r sĂ„ revolutionerande som utlovat, med nuvarande 5G-nĂ€tverk “som inte förbĂ€ttrar anslutningshastigheterna mycket.”

NÄgon annanstans sÀgs Apple arbeta med en ny iPad Air som har en kant-till-kant-skÀrm som iPad Pro. Tidigare rykten sÀger att den kommer antingen med ett Touch-ID under skÀrmen eller en Touch ID-strömbrytare och har en 10,8-tums skÀrm.

Det finns ocksĂ„ tvĂ„ nya Apple Watch-versioner – serie 6 och ett nytt budgetalternativ – som kan komma med blodsyreövervakning. Over-ear-hörlurar, eventuellt kallade AirPods Studio, anlĂ€nder, tillsammans med en mindre HomePod-högtalare som blir billigare Ă€n den nuvarande versionen pĂ„ 299 $.

Apple har enligt uppgift utvecklat en ny Apple TV-lÄda som levereras med en snabbare processor för förbÀttrat spel och en uppgraderad fjÀrrkontroll som har en funktion som liknar Find My, vilket gör att den kan placeras nÀr den placeras fel.

Slutligen sÀgs Airtags vara pÄ gÄng. Dessa Bluetooth-spÄrningsenheter kan anslutas till föremÄl som nycklar och plÄnböcker sÄ att de kan hittas med hjÀlp av Hitta min app.

Huvudbildskredit: EverythingApplePro