Apple har enligt uppgift arbetat med en 10,2-tums iPad 7 och en helt ny 10,5-tums iPad

Apple har enligt uppgift arbetat med en 10,2-tums iPad 7 och en helt ny 10,5-tums iPad

“10,5-tums iPad kommer pĂ„stĂ„s vara en helt ny modell och kommer inte med Pro-taggen”

Apple har ett evenemang planerat senare denna mÄnad, dÀr företaget förvÀntas göra flera meddelanden, inklusive Apple News-prenumeration och Apple TV-streamingtjÀnst. Det finns dock ocksÄ spekulationer om att företaget kan meddela hÄrdvara, inklusive nya iPads, AirPods 2 och AirPower-matta. Nu har ny information dykt upp som hÀvdar att Apple arbetar med ytterligare tvÄ iPads för i Är.

BĂ„de iPad 7 (10,2 ″) och den ”nya” iPad (10,5 ″, icke-Pro) kommer. Men inte samtidigt.

– CoinX (@coiiiiiiiin) 13 mars 2019

Apple leakster CoinX, som har haft en exakt meritlista, har hÀvdat att den Cupertino-baserade teknikjÀtten arbetar pÄ en 10,2-tums iPad 7 som förvÀntat och en helt ny 10,5-tums iPad. Leakster har dock hÀvdat att företaget kanske inte startar bÄda iPadsna samtidigt. SÄ Àven om vi fÄr se en av dessa vid Special Event som planeras senare denna mÄnad, kanske vi mÄste vÀnta pÄ WWDC 2019 för den andra. Bortsett frÄn skÀrmstorleken och ansvarsfriskrivningen att de inte kommer att lanseras tillsammans, har tipster inte avslöjat nÄgot om de kommande surfplattorna.

Nytt-Apple-iPad-Pro-2018-1.jpgiPad Pro 2018

Tidigare en rapport frÄn den japanska bloggen Macotakara har föreslagit att iPad 7 behÄller Touch ID sÄvÀl som 3,5 mm ljuduttaget. Detta innebÀr att det inte kommer att finnas nÄgon designuppdatering för den kommande modellen. Framför allt ersatte företaget Touch ID med Face ID i sin avancerade iPad Pro-serie 2018 för att erbjuda en mer kant-till-kant-skÀrm med minimala ramar. Dessutom ÄterstÄr det att se om de kommande iPadsna kommer att ha USB Type-C-porten som iPad Pro 2018 eller stanna kvar med Lightning-kontakten.

TyvÀrr finns det för nÀrvarande fler frÄgor Àn svar. Vi kanske lÀr kÀnna Ätminstone en av dessa iPad vid Apple Special Event den 25 mars, sÄ hÄll ögonen öppna.