Apple har inte fått nog av hacket än!

Avatar for Amnah Fawad
Telefoner

Apple iPhonesTitta noga eller ska vi säga läs mellan raderna.

√Ėverraskning, √∂verraskning … Vi sitter fortfarande fast med hacket!

Låt dig inte luras av bakgrunden som Apple har använt för att visa den nya iPhone XS och XS Max. Apple har skickligt använt en svart bakgrund som bakgrundsbild för iPhone XS och XS Max för att kamouflera det lilla snittet (eller ska vi säga det otäcka hacket).
iPhone-hack
I teasersna som tog internet med storm kunde vi se hacket i iPhone XS, XS Max och XR. Men de nya bilderna som släpptes direkt efter lanseringen fick folk att tro att bara den billigare iPhone, dvs. iPhone XR, har hacket. Det beror på att Apple använde två olika bakgrundsbilder för båda modellerna. Eftersom iPhone XS och XS Max är de två dyraste iPhonerna 2018 medan iPhone XR är den billigare, kan vi inte låta bli att undra vad Apple försöker göra här.
Apple iPhone XR
Företaget förnekar inte att iPhones inte har ett hack, men det försöker sitt bästa för att skämma bort det.
Det mycket omtalade FaceID som företaget fortsätter att förbättra och förbättra behöver hacket. Om du tittar noga märker du hacket.
Läs också: FBI gjorde Ohio-fall misstänkt för att låsa upp sin iPhone
Ryktet säger att företaget har bestämt sig för att dölja hacket helt under 2019. Detta innebär att de iPhones som släpps under 2019 kommer att vara hacklösa (vi föreslår att du inte förväntar dig för mycket). Samma källa avslöjar också att Apple aldrig kommer att ge upp FaceID (för Apple är detta stjärnan för högteknologiska funktioner i de futuristiska telefonerna). Vi skulle gärna se hur saker och ting fungerar med en iPhone som har en helskärm på framsidan och har sensorer för kamera och FaceID samtidigt.
Om företaget gjorde det med avsikt eller inte kan vi inte säga säkert. Men hej, Apple vet vad det gör rätt?

Avatar för Amnah Fawad

Amnah Fawad

Tidigare redaktör

Innehållsförfattare av yrke, men vetenskapsmannen som i hemlighet tror konspirationsteorierna om AI som tar över världen. Teknisk kunnig älskare av sci-fi-thrillers som älskar att resa.

Läsarinteraktioner