Apple iPad mini 5 har ingen uppdaterad design: rapport

ipad-mini

“IPad mini 5 kommer enligt uppgift behĂ„lla blixtporten och 3,5 mm hörlursuttaget”

Lanseringen av nya iPad-modeller under första halvÄret i Är har mer eller mindre bekrÀftats. Enligt en ny rapport frÄn MacotakaraKommer Apple att tillkÀnnage nÀsta iteration av sin minsta surfplattaversion under de nÀrmaste mÄnaderna. IPad mini 5 kommer enligt uppgift att ha en identisk design som sin föregÄngare iPad mini 4 som kom ut för fyra Är sedan. Macotakara noterar vidare att den kommer att fortsÀtta att innehÄlla Lightning-kontakten och 3,5 mm hörlursuttag, trots att förra Ärets iPad Pro tappade bÄda till förmÄn för en enda USB-C-port.

iPad Mini

Den enda fysiska förÀndringen som iPad mini 5 kommer att ha Àr förÀndringen i position för den bakre mikrofonen, som kan flyttas till det övre mitten med den kommande surfplattan. Den sjÀtte generationen av den vanliga 9,7-tums iPad anvÀnder ocksÄ en liknande mikrofonplacering. NÀr det gÀller storleken sÀgs den ha mÄtt pÄ 203,2 x 134,8 x 6,1 mm. Det Àr oklart om det kommer att stödja Apple Pencil; om den verkligen stöder penna kommer det att vara första generationens pennan, inte den andra iterationen, hÀvdar rapporten.

Vi kan förvÀnta oss att se tjocka ramar runt 7,9-tumsskÀrmen, Touch ID för biometrisk autentisering, blixtport och ett 3,5 mm hörlursuttag pÄ den kommande iPad mini 5. Men pÄ insidan sÀgs det att Apple planerar en stor bump i specifikationer, med antingen A10 Fusion- eller A10X Fusion-chipset som gör plikt, vilket skulle ge den en liknande mÀngd ström till 2018 9,7-tums iPad respektive 2017 iPad Pro. Apple kommer att leta efter att marknadsföra enheten som en billig surfplatta som riktar sig till prismedvetna marknader som Indien.