Apple iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max upphörde officiellt i Indien

Apple iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max upphörde officiellt i Indien

Apple har gĂ„tt vidare och avvecklat nĂ„gra av de Ă€ldre iPhone-modellerna efter lanseringen av den efterlĂ€ngtade iPhone 12-serien. Modellerna som avbröts igĂ„r strax efter lanseringen av iPhone 12-serien Ă€r iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max, som bĂ„da anlĂ€nde förra Ă„ret. Dessa modeller ersĂ€tts nu av nya iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. För er som hĂ„ller pĂ„ att rĂ€kna har Apple nu avvecklat 4 iPhone-modeller i Ă„r eftersom det Cupertino-baserade varumĂ€rket avbröt iPhone 8 och iPhone 8 Plus tidigare i Ă„r. För att komma ihĂ„g var iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max de första iPhonerna med ‘Pro’ moniker och trippel bakre kameror.

LÀs ocksÄ: iPhone 12 mini och iPhone 12 lanserades med ny design, OLED-skÀrmar, 5G och mer

Apple har redan hÀmtat iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max frÄn sin officiella webbplats i Indien, men som du kanske redan har gissat kan du fortfarande köpa dessa telefoner frÄn andra e-detaljhandelsportaler, dvs Amazon, Flipkart, etc., i landet. IPhone 11 Pro-modellerna bör fortsÀtta vara tillgÀngliga via tredjepartskanaler under överskÄdlig framtid. I sjÀlva verket kommer iPhone 11 Pro att se en prisrabatt under den kommande Flipkart Big Billion Days-försÀljningen.

Med tanke pÄ de övergripande uppgraderingarna som iPhone 12-serien medför, Àr det svÄrt att tro att det fortfarande skulle finnas intresse för att köpa iPhone 11 Pro och 11 Pro Max, men om du inte kan vÀnta till den officiella lanseringen av nya iPhones kan du definitivt gÄ för dessa. Dessa skulle ocksÄ vara den sista uppsÀttningen premiumtelefoner frÄn mÀrket som levereras med hörlurar och laddare i butikslÄdan, sÄ det Àr nÄgot.

[Previous Story]OnePlus 8T-prislÀckage föreslÄr att du bör vÀnta innan du köper OnePlus 8

[Next Story]De 5 bÀsta affÀrsdatorerna som du kan köpa just nu i Indien