Apple iPhone 8 Plus iOS 12.3.2-uppdatering korrigerar portrÀttlÀgesfel

Apple iPhone 8 Plus iOS 12.3.2-uppdatering korrigerar portrÀttlÀgesfel

“Eftersom uppdateringen enbart syftar till att Ă„tgĂ€rda felet pĂ„ iPhone 8 Plus Ă€r den inte tillgĂ€nglig för Ă€ldre modeller”

Apple har slÀppt iOS 12.3.2-uppdateringen för att fixa portrÀttlÀgesfelet pÄ iPhone 8 Plus-enheter dÀr det skulle fÄnga foton utan djupeffekten. Eftersom uppdateringen enbart syftar till att fixa felet pÄ iPhone 8 Plus Àr den inte tillgÀnglig för Àldre modeller. Andra modeller frÄn iPhone 5s till iPhone XS-serien fick nyligen iOS 12.3.1 som fixade problemet med VoLTE-samtal, ett fel som gör att meddelanden frÄn okÀnda avsÀndare visas i din konversationslista trots att alternativet Filter OkÀnd avsÀndare Àr aktiverat och mer.

Apple-iPhone-8-Plus-06

IOS 12.3.2-uppdateringen har redan börjat rulla ut, och om du inte har fÄtt den Ànnu kan du manuellt söka efter den frÄn systeminstÀllningarna, i allmÀnhet, och gÄ till programuppdateringen. Det föreslÄs att du laddar ner uppdateringen via Wi-Fi och har minst 50 procent laddning kvar. Uppdateringen ger inget nytt till bordet förutom att fixa portrÀttlÀgesfelet.

För att pĂ„minna dig introducerade Apple iOS 13 förra veckan vid sin WWDC-utvecklarkonferens. Det lĂ€gger Ă€ntligen till det mest efterlĂ€ngtade “Dark Mode”, ett nytt snabbtangent-tangentbord för enkel skrivning, Siri-förbĂ€ttringar, en ny ljuddelningsfunktion, och Mail-appen fĂ„r ny skrivbordsformatering och teckensnitt. Notes-applikationen har nu delade mappar för att enkelt dela med vĂ€nner. Foton-appen uppdateras för att lĂ€gga till nya redigeringskontroller, ny stĂ„ende belysningseffekt och mer. Det introducerar nya sekretessfunktioner, inklusive möjligheten att dela platsinformation med appar bara en gĂ„ng. Slutligen hĂ€vdar Apple att Face ID ocksĂ„ lĂ„ser upp 30 procent snabbare nu, och appar öppnas tvĂ„ gĂ„nger snabbare Ă€n tidigare.