Apple iPhone XI, iPhone XI Max, iPhone XR 2019 specifikationer, funktioner, pris: ryktet

Apple iPhone XI, iPhone XI Max, iPhone XR 2019 specifikationer, funktioner, pris: ryktet

“HĂ€r Ă€r allt vi hittills vet om Apple iPhones frĂ„n 2019”

Mumblings om nÀsta iPhone börjar redan innan de föregÄende modellerna lanseras, och detsamma Àr fallet med iPhone XI och dess motsvarigheter. Dessa smartphones 2019 frÄn Apple ser viktiga detaljer om dem lÀckta sedan mycket lÄng tid, och vi har Àntligen nÄtt ett stadium dÀr vi kan börja bilda en tydlig bild av vad vi kan förvÀnta oss av dem. Vi vet inte vad de kommer att heta Ànnu, sÄ vi kommer att hÀnvisa till dem som iPhone XI, iPhone XI Max och iPhone XR 2019. SÄ som du ser, precis som 2018, finns tre varianter pÄ korten för i Är ocksÄ. Baserat pÄ varje liten detalj som har pÄgÄtt under det senaste Äret eller sÄ har vi sammanstÀllt den hÀr omfattande sammanfattningen av allt vi vet om dessa kommande enheter. LÄt oss grÀva rakt in i det.

Tre skÀrmstorlekar


iPhone-XI-01-Cashkaro
Som vi nĂ€mnde ovan Ă€r det sĂ€kert att Apple kommer att avslöja en trio mobiltelefoner senare i Ă„r. Nu var det nĂ„gra samtal om att alla skulle fĂ„ OLED-paneler, men XR 2019-modellen förvĂ€ntas fortfarande hĂ„lla fast vid LCD-skĂ€rmar pĂ„ grund av deras lĂ„ga pris. SĂ„ situationen kommer att vara densamma som för förra Ă„rets iPhones – tvĂ„ premiummodeller med OLED-paneler och en prisvĂ€rd variant med LCD-skĂ€rm. SkĂ€rmstorlekarna förvĂ€ntas ocksĂ„ vara desamma, vilket innebĂ€r att iPhone XI kommer med en 5,8-tums OLED-panel, iPhone XI Max har en 6,5-tums OLED-skĂ€rm och iPhone XR 2019 kommer med en 6,1-tums LCD-skĂ€rmar. Detta innebĂ€r att de övergripande dimensionerna för dessa iPhones ocksĂ„ kommer att vara lika, men det skulle inte vara förvĂ„nande att se dessa telefoner vara tjockare Ă€n förra Ă„rets modeller pĂ„ grund av de större batterierna de spekuleras att erbjuda.

Ny trippel bakre kamerainstÀllning

2019 Apple iPhone XI ÄtergesFörst var rykten, sedan kom renderingen och sedan kom beviset med olika formtillverkare; de nya iPhonerna kommer att ha tre kameror pÄ ryggen. Tidigare rapporter hade berÀttat för oss att endast Max-modellen kommer att ta tag i tre bakre kameror, men de senaste rapporterna har nÀmnt att bÄde iPhone XI och iPhone XI Max kommer att skryta med en sÄdan installation. Apples analytiker Ming-Chi Kuo har avslöjat att dessa tvÄ enheter kommer med en 12MP tele-kamera, en 12MP vanlig kamera och en 12MP ultra vidvinkel kamera. Detta Àr helt i linje med vad Samsung Galaxy S10-modellerna (recension) erbjuder.

NÀr det gÀller iPhone XR 2019 kommer det sannolikt att fortsÀtta med en dubbel bakre kameramatris. Som traditionen gÄr kan det vara samma tvÄ kameror som finns pÄ dagens iPhones.

DesignÀndringar

iPhone-XI_renderGlas kommer Äterigen att vara det material du vÀljer för de bakre ytorna pÄ dessa tre enheter. Det finns dock anledning att tro att Apple kommer att anvÀnda frostat glas pÄ en del av bakpanelen, precis som Googles Pixel-enheter gör. Vi Àr inte sÀkra pÄ vilken del som kommer att fÄ denna effekt, men omrÄdet kring kamerorna kommer att vara en bra gissning. Renders föreslÄr att trippelkameramodulen kommer att ordnas pÄ ett triangulÀrt sÀtt i stÀllet för vertikal eller horisontell inriktning, vilket tidigare lÀckor hade föreslagit. Vi har ocksÄ anledning att tro att Apple kommer att modernisera mute-omkopplaren för sina nya iPhones. IstÀllet för den pillerformade designen kommer företaget att gÄ till cirkulÀr nubber den hÀr gÄngen, liknande det som finns pÄ iPadsna.

En ny och avancerad processor

Apples A12 Bionic Àr redan en av de mest avancerade mobila SoC: erna som finns tillgÀngliga, sÄ att det verkligen kommer att bli en stor uppgift. Men enligt tradition kommer de nya iPhonerna att fÄ vad vi kan förvÀnta oss att döpas till A13 Bionic-chipset. Detta bör naturligtvis översÀttas till förbÀttringar av prestanda och effektivitet. Rapporter har föreslagit att SoC kommer att byggas med TSMCs 7nm + -paket med extrem ultraviolett litografi. FörvÀnta dig inte att 5G-stöd Àr ombord, men eftersom Apple förvÀntar sig att erbjuda detsamma till 2020 eller till och med 2021.

En förbÀttrad frontkamera

iPhone-XI-vs-iPhone-XI-Max-5K3-minDet ryktas att Apple kommer att uppdatera TruDepth-kamerasystemet pĂ„ sina iPhones. För det första fĂ„r selfie-kamerorna en bump i sin upplösning, frĂ„n 7MP till 12MP. För det andra förvĂ€ntas en ny översvĂ€mningsbelysning ocksĂ„ finnas pĂ„ dessa enheter för att förbĂ€ttra Face ID genom att sĂ€nka pĂ„verkan av det osynliga ljuset frĂ„n miljön. Även om mĂ„nga tidigare lĂ€ckor hade pratat om ett mindre hack för telefonerna Ă€r det mycket mindre troligt att detta kommer att vara fallet med 2019-modellerna.

Beefier-batterier

Större batterier förvÀntas vara en del av iPhone-sortimentets installation i Är. Apples analytiker Ming-Chi Kuo tror att 6,5-tums iPhone XI Max kan fÄ en 10 till 15 procent bump i sitt batteripaket, medan 5,8-tums iPhone XI kan fÄ en 20 till 25 procent bump. NÀr det gÀller iPhone XR 2019 kan den bara fÄ 5 procents ökning av sin batterikapacitet. Eftersom vi handlar om batterier kan vi lika gÀrna sÀga att Apple till synes planerar att inkludera en 18W-laddare i lÄdorna den hÀr gÄngen. FrÄnvaron av detta hade gjort mÄnga kunder ilska som köpte förra Ärets enheter. Plus, batterierna pÄ de nya iPhonerna kan mycket vÀl levereras med omvÀnd trÄdlöst laddningsstöd, ala S10 trio och P30 Pro (recension).

Det hÀr Àr alla viktiga detaljer om den nya iPhone XI-sortimentet som du bör gÄ igenom just nu för att skapa en fast bild om enheterna. Vi kommer att uppdatera den hÀr sidan nÀr vi fÄr se fler lÀckor och rapporter, sÄ bokmÀrken för att hÄlla dig uppdaterad med den senaste utvecklingen.