Apple iPod Touch 7: e generationen i bilder

Apple iPod Touch 7: e generationen i bilder

“Den nya iPod Touch frĂ„n Apple kommer fyra Ă„r efter lanseringen av den tidigare iPod”

Förra veckan Ă„terupplivade Apple en förlorad produkt som lĂ€nge förde upp ett kollektiv ‘men varför?’ frĂ„n alla. Det stĂ€mmer, vi pratar om 7: e generationens iPod Touch, som har sett en uppdatering efter ett par Ă„r. Vi lyckades fĂ„ tag pĂ„ den senaste iPod Touch och beslutade att ge dig en nĂ€rmare titt frĂ„n alla vinklar.

apple-ipod-touch-7: e generationen-i-bilder-91mobiler-fi 10

Den nya Apple iPod Touch har inte förÀndrats mycket nÀr det gÀller designen eftersom den Àr exakt densamma som iPod Touch 6: e generationen. Den aluminiumklÀdda musikspelaren frÄn företaget har samma 4-tums skÀrm och kropp som har en Hem-knapp minus Touch ID. Företaget har bara uppgraderat processorn till A10 Fusion, som Àr en 64-bitars ARM-baserad SoC och driver tvÄ Är gammal Apple iPhone 7 och 7 Plus. Bortsett frÄn detta har Apple meddelat lagring pÄ upp till 256 GB, vilket Àr det högsta för nÄgon iPod Touch hittills. Resten av specifikationsbladet förblir dock densamma som den tidigare generationens iPod Touch. Specifikationerna inkluderar en 8-megapixel bakre kamera med en blÀndare pÄ f / 2.4, 1,2-megapixel FaceTime HD-kamera, Bluetooth 4.1, Wi-Fi och batteri som pÄstÄs erbjuda upp till 40 timmars musikuppspelning.

Apple erbjuder iPod Touch 7: e generationen i vissa fĂ€rgalternativ, inklusive rosa, (PRODUKT) RÖD, rymdgrĂ„, silver, guld och blĂ„. Nedan Ă€r galleriet med (PRODUCT) Red-varianten som du kan se.

FrĂ„gan kvarstĂ„r fortfarande hĂ€r, “but varför?”Idag, medan du har smartphones med mer avancerade ljudkodek och högre lagringsutrymme, om du Ă€r en förĂ€lder till en tonĂ„ring och vill ge dem en enhet för att njuta av musik pĂ„ sprĂ„ng och ansluta till sina vĂ€nner (nĂ€r de Ă€r hemma, anslutna via Wi-Fi) kan Apple iPod 7: e generationen bara vara en bra mellanliggande lösning. Enheten Ă€r tillgĂ€nglig att köpa för Rs 18,900 för bas 32GB RAM-modellen, med sin högsta slut 256GB-version som bĂ€r ett klistermĂ€rkepris pĂ„ Rs 38,900.

Foton av Deepak Dhingra