Apple kan avbryta iPhone XR och iPhone 11 Pro efter lanseringen av iPhone 12

Apple kan avbryta iPhone XR och iPhone 11 Pro efter lanseringen av iPhone 12
Slutsats: IPhone 12 kommer att anlÀnda lite senare Àn vanligt i Är pÄ grund av problem med försörjningskedjan, och medan vissa mÀnniskor Àr pÄ vÀg att fÄ Apples senaste och bÀsta, kommer valet av en Ànnu billigare iPhone 11 eller iPhone SE att göra det svÄrare att besluta pÄ vilken man ska fÄ.

Apple har tvingats fördröja lanseringen av iPhone 12 med nÄgra veckor, men den nya handenheten bör fortfarande komma precis i tid för semestern. Detta kommer att bli den första iPhone med 5G-anslutning, vilket Àr anledningen till att folk ser fram emot det Àven om det finns tecken pÄ att det kan bli dyrare Àn föregÄende generation.

Enligt lĂ€ckare iAppleTimes kommer Cupertino-jĂ€tten att göra det svĂ„rt att vĂ€lja mellan att köpa iPhone 12 och gĂ„ till en Ă€ldre telefon till ett rabatterat pris. De flesta rykten hittills – inklusive den hĂ€r – har pekat pĂ„ att Apple avbryter iPhone XR, slĂ€ppt 2018.

Det sÀgs dock att iPhone 11: s startpris kommer att sjunka till $ 549, eller $ 150 lÀgre Àn vid lanseringen, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för mÀnniskor som inte vill eller inte har rÄd med blödningskanten.

Naturligtvis förvÀntas Apple avbryta iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max för att ge plats för sina eftertrÀdare, men iPhone SE som lanserades i mars kunde se att priset sjönk till 349 $, vilket skulle göra det till ett utmÀrkt budgetalternativ för dem som fortfarande föredrar att ha Touch ID framför det snyggare men nÄgot mindre pÄlitligt Face ID. Det skulle ocksÄ sÀtta press pÄ Android-budgeten för medelklassiga konkurrenter.

En sak Àr dock sÀker. Om du Àr ute efter en ny iPhone bör du definitivt vÀnta tills Apple tillkÀnnager iPhone 12-sortimentet. Det ryktas att företaget har fyra nya iPhone 12-modeller pÄ gÄng, liksom att hÄlla iPhone 11 och iPhone SE till rabatterade priser.