Apple kommer enligt uppgift att lansera AirPods 2, nya iPad, AirPower den 29 mars

Apple AirPower - featured

“Rapporten föreslĂ„r att Apple-evenemanget i mitten av cykeln kommer att hĂ„llas i Ă„r den 29 mars, med förbestĂ€llningar för kommande enheter som börjar den 22 mars.”

Apple Àr enligt uppgift att vara vÀrd för sitt mellancykelevenemang den 29 mars, enligt en rapport frÄn en grekisk publikation. Rapporten citerar leveranskedjekÀllor för att citera ett ganska specifikt datum för lanseringen av de nya enheterna. Om det blir sant kommer Apple att vara vÀrd för sitt midcykelevenemang i Är den 29 mars, medan enheterna som ryktas lanseras Àr instÀllda pÄ att gÄ upp för förbestÀllningar den 22 mars.

Apple AirPower - presenterad

Enligt rapporten kan Apple Àntligen lansera sin induktionsladdmatta, AirPower, den 29 mars. Den trÄdlösa laddningsplattformen skulle enligt uppgift lanseras inom 2018 efter att ha meddelats förra Äret, men förseningar i produktion och implementering av teknik uppskattade enligt uppgift sitt schema med ett helt Är. Nu har branschrapporter angett att AirPower Àntligen har gÄtt i produktion och kommer att göras tillgÀngligt frÄn och med nÀsta mÄnad. Induktionsladdningsstandarden kan ladda tvÄ iPhones eller en Apple Watch, en iPhone och AirPods samtidigt och har inget specifikt laddningsomrÄde för nÄgon enhet, vilket gör det till ett intuitivt laddningsgrÀnssnitt.

Apple sĂ€gs ocksĂ„ vara Ă€ntligen redo med andra generationen av sina AirPods. Efter att ha sett stor framgĂ„ng kommersiellt sĂ€gs AirPods 2 innehĂ„lla biometriska sensorer, stöd för ‘Hey Siri’ och bĂ€ttre uppspelningsstandarder, tillsammans med ett trĂ„dlöst laddningsfodral för AirPods som samtidigt laddar fodralet och AirPods inuti. Ärendet, som har rapporterats, kommer ocksĂ„ att vara retro-kompatibelt med första generationens AirPods. De nya ‘Pods’ förvĂ€ntas under tiden fĂ„ nya fĂ€rgytor, till exempel svart.

AirPods - presenterade

Mycket har sagts om nÀsta generations AirPods, men det ÄterstÄr att se exakt vad det tar fram nÀr det lanseras. Apple rapporterades ha letat efter en sensorbaserad universalbyggnad för AirPods som kunde passa i bÄda öronen, men detta kommer sannolikt inte att rullas ut med de kommande AirPods.

Den tredje enheten som kan lanseras vid Apples speciella evenemang nÀsta mÄnad kan vara nÀsta generation av entrésegmentet iPad, vilket kan ge tunnare ramar och uppgraderade interna enheter. Apple antas ocksÄ arbeta pÄ en iPad Mini, men det kan hÀnda att det inte lanseras direkt.

Med detta sagt tror 9to5Mac att rapporten bara kan vara spekulerad spekulation, och detta garanterar att den ska behandlas med försiktighet. Om det rÄkar vara sant, bör angelÀgna observatörer av Apples produktionskedjerörelse kunna rapportera vidare om det inom en snar framtid.