Apple kommer enligt uppgift att lansera den största iPhone hittills 2020

Apple kommer enligt uppgift att lansera den största iPhone hittills 2020

“IPhones frĂ„n 2020 kommer enligt uppgift i tre storlekar: 5,42 tum, 6,06 tum och 6,67 tum, alla med OLED-paneler”

Tidigare i Är rapporterades att Apple skulle klippa ut LCD-paneler frÄn sitt sortiment och introducera alla tre iPhone-modeller 2020 med OLED-skÀrmar. Nu bekrÀftar en ny rapport att faktumet och till och med avslöjade deras skÀrmstorlekar. Enligt DigiTimes, kommer den avancerade iPhone-modellen 2020 att ha en skÀrmstorlek sÄ stor som 6,67 tum, vilket skulle göra den till den största Apple-handenheten nÄgonsin i historien. De ÄterstÄende tvÄ iPhone-modellerna, Ä andra sidan, kommer att vara lite mindre i storlek och gÄr ner till 6,06-tums respektive 5,42-tums OLED-skÀrm.

Apple-iPhone-XS-och-XS-Max-12

Den nuvarande sortimentet erbjuder 5,8-tums och 6,46-tums OLED-paneler pÄ iPhone XS respektive iPhone XS Max, medan iPhone XR pÄ nybörjar kommer med en lÀgre 6,1-tums LCD-panel. Mönstret förvÀntas fortsÀtta under iPhone-generationen 2019, men det verkar inte efter det.

Det bör noteras att rapporten hĂ€vdar en 5,42-tums iPhone-modell, som Ă€r mindre Ă€n iPhone XS 5,8-tums skĂ€rm. Kanske kan den hĂ€r modellen vara den nya ‘modellen’ frĂ„n Apple – ersĂ€tta den ryktade iPhone XR 2019 som kommer att ha en 6,1-tums LCD-panel. Den 5,42-tums modellen sĂ€gs anvĂ€nda nya skĂ€rmtillverkningsprocesser frĂ„n LG eller Samsung som syftar till att sĂ€nka komponentkostnaden för skĂ€rmen.

Dessutom innebÀr de radikala förÀndringarna pÄ skÀrmstorlekar ocksÄ att Apple kommer att göra Àndringar i utformningen av 2020 iPhones. Om sÀljaren hÄller fast vid sin nuvarande grÀnslösa design förvÀntar vi oss inte sÄ stor skillnad mellan den ryktade 6,67-tums iPhone och dagens iPhone XS Max. Detta Àr fortfarande en gissning, dÀrför rekommenderar vi dig att ta nyheterna med en nypa salt.