Apple kommer nu att lÄta klockköpare byta band mot rÀtt storlekar utan att behöva skicka tillbaka allt

Apple kommer nu att lÄta klockköpare byta band mot rÀtt storlekar utan att behöva skicka tillbaka allt
Slutsats: Lyckligtvis behövde inte kongressen att Apple insÄg att dess befintliga politik inte var möjlig för klockband och gjorde lÀmpliga förÀndringar för att bÀttre hjÀlpa köpare med utbyten.

Tidiga anvÀndare av nya Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE fick reda pÄ det hÄrda sÀttet vad som kan hÀnda nÀr politiken trumfar sunt förnuft.

Apples senaste bÀrbara produkter kan konfigureras med en ny stil med spÀnningsfritt stretchband, Solo Loop eller Braided Solo Loop. Apple tillhandahÄller ett utskrivbart storleksschema för att sÀkerstÀlla att köpare bestÀller rÀtt storlek, men ÀndÄ upplevde vissa anvÀndare monteringsproblem nÀr klockan kom.

NĂ€r de strĂ€ckte sig ut för att byta band med en mer lĂ€mplig storlek, fick köpare veta att de skulle behöva skicka tillbaka hela klockan – inte bara bandet – eftersom Apples policy anser att det Ă€r “konfigurera för att bestĂ€lla köp”. Vissa citerades vĂ€ntetider pĂ„ veckor eller mĂ„nader för att slutföra hela utbytet.

För nÀrvarande pÄ telefon med Apple Support. De byter ut mitt band och prioriterar ersÀttare sÄ att de skickas snabbare Àn butiken visar. De lÄter mig till och med bestÀlla ett tredje band för att försöka ÄtervÀnda, bara hÄlla oavsett storlek mellan 6, 7 och 8 som passar bÀst.

– Eli Hodapp (@hodapp) 24 september 2020

Enligt nyligen gjorda förstahandsrapporter har Apple ÄtgÀrdat felet i sina vÀgar och tillÄter nu köpare att returnera illa passande band utan att behöva skicka in klockan sjÀlv.

Eli Hodapp sa att hans representant prioriterade hans ersÀttare sÄ att den skickas snabbare, lÄt honom bestÀlla ett tredje band för att försöka slÀnga in ett gratis Sportband för att kompensera för besvÀret.

Andra rapporterar liknande erfarenheter nÀr de försöker fÄ sina band ersatta.