Apple kommer nu att meddela anvÀndare nÀr programuppdateringar saktar ner iPhones

Apple kommer nu att meddela anvÀndare nÀr programuppdateringar saktar ner iPhones

“Denna officiella förklaring kommer frĂ„n UK Competition and Markets Authority, som har varit fallet sedan förra Ă„ret”

Förra Äret bröt en stor kontrovers ut nÀr Apple medgav att ha stympt prestandan hos Àldre iPhones. Företaget sa offentligt att det faktiskt gjorde det för att förbÀttra batteriets livslÀngd för nÀmnda iPhone-modeller, med anvÀndarnas bÀsta i Ätanke. Oavsett detta lÀmnade konsumenterna fumling eftersom detta inte avslöjades av företaget tidigare. Nu, mer Àn ett Är efter debaklet, har Apple officiellt gÄtt med pÄ att meddela konsumenterna nÀr uppdateringarna saktar ner nya iPhones.

Ă€pple-batterygateDenna officiella förklaring kommer frĂ„n den brittiska konkurrens- och marknadsmyndigheten som har varit fallet sedan förra Ă„ret, men det verkar som om en lösning pĂ„ saken Ă€ntligen har uppnĂ„tts. Det officiella uttalandet frĂ„n Competition and Markets Authority (CMA), som finns pĂ„ den officiella webbplatsen, gĂ€ller bĂ„de nuvarande och framtida iPhones. Detta innebĂ€r att Apple kommer att ansvara enligt lag i Storbritannien om det inte följer dessa standarder. Apple kommer ocksĂ„ att ge relevant information om batteriets tillstĂ„nd och vĂ€gledning om hur iPhone-anvĂ€ndare kan optimera sin hĂ€lsa för att vara lĂ€ttillgĂ€ngliga. Även om det Ă€r bekrĂ€ftat att iPhone-tillverkaren kommer att utfĂ€rda ett meddelande om iPhone-avmattningar i Storbritannien, Ă„terstĂ„r det att se om det gör detsamma för andra regioner.

CPU-strypningsfrÄgan, som i sig var biprodukten av ett större batterifrÄga pÄ iPhones, kom fram i december 2017. Rapporter började flyga in tillsammans med forskning som visade att Apple band-stödde gamla iPhone-batterier genom att sakta ner processorerna. Detta skapade en furore och sÄ smÄningom fick Apple medge att detta var sant. Apple började erbjuda rabatter om batteribyte till modellerna iPhone 6 och 2018.

[Previous Story]OnePlus 3 och 3T fÄr Àntligen den stabila Android Pie-uppdateringen

[Next Story]OnePlus 7 Pro för att fÄ förbÀttrad HDR och Nightscape 2.0 med nÀsta uppdatering