Apple lanserar 16-tums MacBook Pro, iPhone med omvÀnd trÄdlös laddning, 31-tums 6K-skÀrm 2019

Apple kommer enligt uppgift att döda iTunes vid WWDC 2019, iOS 13 sa att den skulle fÄ en ny volymindikator

“Apple iPad kommer ocksĂ„ att se en uppgradering med en ökning av skĂ€rmstorleken frĂ„n 9,7 tum till 10,2 tum”

Enligt en ny rapport frÄn den vÀlkÀnda Applesanalytikern Ming-Chi Kuo arbetar fruktföretaget med flera nya uppgraderingar och produkter för 2019. Han slÀppte nyligen en ny investeraranteckning, som uppgav att Apple kommer att lansera en ny 16-tums MacBook Pro. , 31-tums skÀrmar med 6K-stöd, nya iPads, iPhones med omvÀnd trÄdlös laddning och uppgraderad Apple Watch.

Kuo har sagt att iPhones 2019 kommer att fortsÀtta anvÀnda Lightning Connector. De nya iPhonesna kommer ocksÄ att ha samma skÀrmstorlekar som nuvarande line-up, men kommer med nÄgra förbÀttrade funktioner. Till exempel kommer iPhones att fÄ omvÀnd trÄdlös laddning, vilket framgÄr av Huawei Mate 20 Pro (recension). Detta gör att iPhone kan ladda andra trÄdlösa enheter. De nya iPhonerna frÄn 2019 kommer med förbÀttrat Face ID, större batterier och tre bakre kameror. Du förvÀntar dig att iPhone XR ska vara den billigaste av partiet och Àven den med nÄgra av dessa funktioner som saknas. Han skrev ocksÄ att de nya iPhonesna kommer med förbÀttrad GPS för inomhusnavigering och positionering.

Apple iPhone Render 1

En av de mest intressanta punkterna i investerarnas anteckningar Àr införandet av nya MacBooks, Mac Pro och Mac-skÀrmar. Kuo skriver att Apple kommer att lansera en ny MacBook Pro med en 16-tumsskÀrm eller högre. MacBook kommer att fÄ en ny design, bortsett frÄn ökningen i skÀrmstorlek. Apple slÀpper ocksÄ en ny 31,6-tums skÀrm, som stöder upp till 6K upplösning. Enligt Kuo kommer den att ha fantastisk bildkvalitet. Mac Pro kommer ocksÄ att se en förbÀttrad design som gör det möjligt för anvÀndare att enkelt uppgradera inre. Anteckningen tillÀgger till och med att 13-tums MacBook Pro fÄr ett nytt 32 GB RAM-alternativ.

Slutligen kommer Apple Àven att lansera nya iPads. Den kommer att innehÄlla en större 10,2-tums skÀrm pÄ den nuvarande 9,7-tums iPad. Detta innebÀr att de nya iPadsna kommer att ha smalare ramar, precis som iPad Pro, som ocksÄ kommer att fÄ maskinvaruuppgraderingar. Det kan ocksÄ finnas en ny iPad mini med förbÀttrade interna enheter. Apple Watchs EKG-funktion kommer att finnas tillgÀnglig i fler lÀnder och den kommer att finnas tillgÀnglig i ett nytt keramiskt fodral. AirPods 2 kommer att uppdateras med trÄdlöst laddningsstöd, vilket innebÀr att du kan ladda dem med de nya iPhonerna frÄn 2019. AirPower-laddningsplattan slÀpps under första halvÄret 2019.