Apple lanserar enligt uppgift riktigt trÄdlösa Powerbeats i april

Powerbeats 3 Wireless

“De nya Powerbeats sĂ€gs vara helt trĂ„dlösa och kommer enligt uppgift erbjuda bĂ€ttre passform och överlĂ€gsen batteritid under andra generationens AirPods.”

Strax efter lanseringen av andra generationens AirPods Àr Apple enligt uppgift redo att lansera ytterligare ett par riktigt trÄdlösa hörlurar. Det nya paret kommer att lanseras under varumÀrket Beats, som Àgs av Apple, och kommer att omfattas av Powerbeats-serien av in-ear-produkter. Enligt en rapport frÄn CNET, Apple kommer att lansera de verkligt trÄdlösa Powerbeats i april, vilket till synes Àr i linje med företagets produktlanseringsstrategi.

Enligt rapporten kommer de nya Powerbeats att vara riktigt trÄdlösa och anvÀnda Apples nya H1-chip, som ocksÄ finns i andra generationens AirPods. Detta kommer att ge Hey Siri-funktionalitet till hörlurarna, tillsammans med bÀttre batteritid Àn den uppskattade fem timmars uppspelningstid för AirPods. Det förvÀntas ocksÄ ge bÀttre anslutningsstandarder, vilket ocksÄ bör förbÀttra den övergripande trÄdlösa uppspelnings- och streamingupplevelsen.

Powerbeats 3 Wireless

Dessutom förvÀntas de nya Powerbeats ocksÄ ge nÄgra av de nya funktionerna som andra generationens AirPods ryktes att komma med. Dessa inkluderar bÀttre basrespons, vattentÄlighet och en övergripande design som passar bÀttre och sÀkrare i mÀnniskors öron Àn AirPods. De nya AirPods ryktades komma med en ny design, tillsammans med förbÀttrade interna och funktioner som vattenresistens och multifunktionalitet för hÀlsospÄrning. Det har dock bara varit en iterativ uppgradering i bÀsta fall, vilket ger en ganska liten uppgradering till de ursprungliga AirPods.

Om de lanseras kommer Powerbeats ocksÄ att bli den första nya produkten i Beats portfölj pÄ lÀnge. Företaget har till synes varit frÄnvarande frÄn att lansera nya, men den nya produkten kan förÀndra scenariot och ge det en populÀr ny produktklass pÄ marknaden. Det möjliga priset för den kommande, ryktade riktigt trÄdlösa Powerbeats Àr fortfarande ifrÄgasatt. Den tidigare Powerbeats 3 Wireless sÀljs för nÀrvarande för cirka $ 90 (~ Rs 6 200) pÄ Amazon i USA, Àven om den Àr noterad till $ 199 (~ Rs 13 900). PrisförvÀntningarna sÀger att Powerbeats riktigt trÄdlösa hörlurar ocksÄ kan lanseras till $ 199, vilket ger ett liknande pris alternativ till AirPods ($ 159-199).