Apple lanserar iOS 12.2-utvecklare beta 5

Apple lanserar iOS 12.2-utvecklare beta 5

“Förutom iOS 12.2 har det Cupertino-baserade företaget ocksĂ„ slĂ€ppt versionen av WatchOS 5.2, tvOS 12.2 och macOS 10.14.4”

Apple har slÀppt en massa utvecklare av beta-uppdateringar för programvaran som driver sina prylar. Företaget har lanserat iOS 12.2 beta 5 för iPhone och iPad, liksom de femte betaversionerna av watchOS 5.2, tvOS 12.2 och macOS 10.14.4. Uppdateringarna ger ingen större översyn, det Àr bara stegvis med förbÀttringar och förbÀttringar av ekosystemet.

Programuppdateringarna sĂ€gs stödja fokus pĂ„ att stödja smarta TV-apparater som fungerar med Apples Home-app. I synnerhet iOS 12.2 lĂ€gger till nya Animoji-karaktĂ€rer som nya alternativ för haj, uggla, giraff och vĂ„rtsvin – samt fĂ„ andra Ă€ndringar av iPhones och iPads. Vi uppdaterar biten nĂ€r och nĂ€r vi stöter pĂ„ nĂ„gra anmĂ€rkningsvĂ€rda Ă€ndringar i programuppdateringarna.

iOS 12 - Utvalda (1)

NĂ€r vi pratade om tidigare uppdateringar kom den första och andra betaversionen av iOS 12.2 med fyra nya Animoji-tecken, Ă€ndringar i Kontrollcenter och lĂ„sskĂ€rm, en uppdaterad Apple TV-fjĂ€rrkontroll och Wallet-app och TV-stöd i HomeKit. Den tredje versionen av iOS 12.2 beta medförde mĂ„nga fler förĂ€ndringar, inklusive en fjĂ€rr widget i Control Center och UI-tweaks för nyheter och plĂ„nbok. Den fjĂ€rde betaversionen var mer en förfining – att rensa upp buggar / problem som hade dykt upp i tidigare betaversioner. Uppdateringen gjorde ocksĂ„ justeringar av Apple News-ikonen, mer fjĂ€rrkontroll, widgetĂ€ndringar och ett nytt volymgrĂ€nssnitt för Apple TV nĂ€r det nĂ„s via AirPlay-knappen.

I relaterade nyheter har Apple lanserat pressinbjudningar för 25 mars-evenemang dÀr det förvÀntas lansera sina tjÀnster inklusive den nya TV-streamingtjÀnsten för Apple TV och Apple News-prenumerationen. Bortsett frÄn det kan det Cupertino-baserade företaget lansera AirPods 2, nya prisvÀrda iPad och AirPower trÄdlös laddningsmatta.