Apple lanserar nya AirPods med Hey Siri-integration och valfritt trÄdlöst laddningsfodral

Apples nya AirPods fÄr nedrivningsbehandlingen frÄn iFixit

“Apple har lanserat nya AirPods med H1-chip, stöd för Hey Siri-kommandon, 50 procent mer samtalstid och ett trĂ„dlöst laddningsfodral”

FortsÀtter sin vecka med hÄrdvarulanseringar, Apple har meddelat lanseringen av alla nya AirPods med ett nytt chipset, Hey Siri-integration och ett trÄdlöst laddningsfodral. Det hÀr Àr andra generationens AirPods som vi har hört mycket om de senaste mÄnaderna. Apple fortsÀtter att kalla det AirPods och har tagit bort den tidigare generationens modell frÄn webbplatsen. Du kan gÄ över till Apples webbplats och fÄ ett par nya AirPods just nu.

Apple-AirPods-vÀrldens-mest-populÀra-trÄdlösa hörlurar_03202019

AirPods-pris i Indien

I Indien Àr de nya AirPods med standardladdningsfodralet prissatta till 14 900 Rs. Om du vill ha det trÄdlösa laddningsfodralet mÄste du betala 18 900 Rs för de nya AirPods. Du kan ocksÄ köpa det trÄdlösa laddningsfodralet separat till 7500 Rs. AirPods kommer att kunna köpas via auktoriserade Apple-ÄterförsÀljare senare i vÄr.

I USA kommer Apples nya AirPods att kosta $ 159 och $ 199 om du vÀljer det valfria trÄdlösa laddningsfodralet. De finns redan att köpa frÄn Apple Store och du kan fÄ ditt namn graverat gratis.

AirPods-funktioner

De nya AirPods har ett nytt specialdesignat H1-chip som har utvecklats med tanke pĂ„ det bĂ€rbara. Enligt företaget kommer den nya chipset att förbĂ€ttra hörlurarnas prestanda, ge lĂ€ngre samtalstid och ansluta snabbare. H1-chipet ger ocksĂ„ ‘Hey Siri’ integration till AirPods. Du kan sĂ€ga Hej Siri för att byta spĂ„r, ringa samtal, justera volymen och fĂ„ vĂ€gbeskrivningar.

Apple-AirPods-vÀrldens-mest-populÀra-trÄdlösa hörlurar_hey-siri_03202019

Chipset har ocksÄ anpassad ljudarkitektur som ger förbÀttrad ljudupplevelse och synkronisering. Det ger upp till 50 procent mer samtalstid jÀmfört med den tidigare modellen. Anslutningstiderna har ocksÄ förbÀttrats, vilket nu Àr upp till tvÄ gÄnger snabbare. Det nya trÄdlösa laddningsfodralet, som Àr ett tillval, lÄter dig nu ladda AirPods via vilken Qi-kompatibel laddare som helst.

Bortsett frÄn det nya chipet och det trÄdlösa laddningsfodralet ser de nya AirPods exakt ut som den tidigare modellen. Du kan dock förvÀnta dig nÄgra förbÀttringar i ljudet.