Apple lanserar Watch 6, Watch SE, iPad Air 4 och mer

techco-logo

Apple Fitness +

Detta är en ny prenumerationstjänst som är utformad för Apple Watches och allt om att hjälpa människor att träna. Det är ett virtuellt träningsprogram som kopplas ihop med din klocka så att du enkelt kan spåra olika vitala tecken när du går igenom träningen.

Nya träningspass läggs till varje vecka med ett antal instruktörer, musikstilar och lektioner att välja mellan. Kurserna inkluderar cykling, yoga, rodd, kärna, styrka, löpband och HIIT-rutiner. Du ser dina aktiva kalorier, totala kalorier och BPM på din skärm när du tränar.

Dessutom integreras den också med iPhones, iPads och Apple TV-apparater, så du är inte helt utelämnad om du inte får en klocka.

Dess 9,99 USD per månad eller 79,99 USD per år. Om du köper en Apple Watch får du tre månaders Fitness + -prenumeration gratis.

Apple One

Apple debuterade också sin nya allt-i-ett-prenumeration: Apple Music, TV +, Arcade, News + och Fitness +.

De kastar också in 50 GB eller mer iCloud-lagring, beroende på vilken prenumerationsplan du väljer. Här är de planer de erbjuder:

Enskild Р$ 14,95 per månad

Familj Р$ 19,95 per månad

Premiärminister Р$ 29,95 per månad (det enda nivån med Fitness + och News +)

Apple har drivit på prenumerationer ett tag, så det här är ingen stor överraskning.

Ska du skaffa Apple One?

Om du älskar alla dessa tjänster, visst! Men jag misstänker att du inte öppnar Apple News + eller Apple Arcade först på morgonen, och Apple TV + har ännu inte kommit ut med en slående hit-TV-show. Med tanke på hur många andra streaming-TV- och nyhetstjänster vi redan tänker på ser den här inte övertygande ut.

Med detta sagt kommer Apple One sannolikt att se mycket mer attraktivt ut i framtiden: Apple har inte sagt något om detta, men företaget är helt säkert att så småningom lägga till ett hårdvarelement i sin prenumerationstjänst, i huvudsak hyra ut den senaste iPhone eller Watch modell till kunder för en månadsavgift. Det blir en hit.