Apple Logic Pro X 10.4.5 med prestandaförbÀttringar för nya Mac Pro och mer slÀppt

Logic Pro X

“Den uppdaterade Logic Pro X-versionen innehĂ„ller stöd för upp till 56 bearbetningstrĂ„dar och en ökning till 1 000 ljudspĂ„r”

Som meddelats vid utvecklarkonferensen WWDC 2019 har Apple uppdaterat Logic Pro X med prestandaoptimeringar för den kommande nyligen introducerade Mac Pro. Den uppdaterade versionen innehÄller stöd för upp till 56 bearbetningstrÄdar och en ökning till 1 000 ljudspÄr och 1 000 mjukvaruinstrument för alla anvÀndare samt stöd för 1 000 extra kanalremsor, 1 000 externa MIDI-spÄr och 12 sÀndningar per kanalremsor.

Logic Pro X

Dessutom sa Apple att det hade förbÀttrat Mixer- och Event-listans lyhördhet nÀr man arbetade med stora sessioner sÄvÀl som projekt med mÄnga Flex Time-redigeringar och tempoförÀndringar som nu hÀvdas fungera mer effektivt. NÀr det gÀller de nya tillÀggen kan Loop-webblÀsaren filtrera efter slingtyp och lÄter ocksÄ dra och slÀppa flera slingor till projekt. Apple sÀger att det har omdesignat DeEsser 2-plugin-programmet som erbjuder fler alternativ för att minska sibilansen pÄ ljudspÄr. Det kan nu skicka MIDI beat-klocka till enskilda portar, alla med olika instÀllningar som timing offset och plug-in fördröjningskompensation. Den uppdaterade Logic Pro X Àr redan tillgÀnglig pÄ Apple Mac App Store som en gratis uppdatering.

NĂ€r det gĂ€ller Mac Pro har Apple helt omformat maskinen och pĂ„stĂ„s vara Cupertino-jĂ€ttens mest kraftfulla dator hittills. Den drivs av Intel Xeon 28-kĂ€rnprocessorn, förpackas i en kylflĂ€ns för kylning och en ‘Afterburner’ för videoredigering med 8K-upplösning. Mac Pro levereras med upp till 1,5 TB systemminne och 8 interna PCI-kortplatser. Anslutningsalternativen inkluderar 3,5 mm hörlursuttag, 2x Thunderbolt 3-portar och 2x USB-A-portar.

[Previous Story]Apple registrerar sju nya bÀrbara datorer, kan lanseras senare i Är

[Next Story]JVC lanserar sex nya LED-TV-apparater i Indien, priserna börjar pÄ 7499 Rs