Apple MacBook Air – 2020 recensioner

Apple MacBook Air - 2020

Av TrustedReviews den 8 september 2020 80

MacBook Air 2020 Àr en bra bÀrbar dator. Om du Àr student eller bara nÄgon som vill ha en tunn och lÀtt Mac som kan fÄs för under en grand, sÄ tror jag inte att du kommer att bli besviken i det minsta.

Av TechRadar den 10 juli 2020 80

Årets MacBook Air fixar mĂ„nga av vĂ„ra klagomĂ„l med tidigare modeller. Den levereras med nya, mer kraftfulla, inre, ett drastiskt förbĂ€ttrat tangentbord och mer lagringsutrymme. SkĂ€rmen Ă€r dock lite avstĂ€ngd och batteriets livslĂ€ngd Ă€r genomsnittlig. ÄndĂ„, om du Ă€r en Apple-fan som letar efter en prisvĂ€rd MacBook, kan vi varmt rekommendera den nya MacBook Air – nĂ„got som vi inte har kunnat göra med tidigare versioner.

Av TechAdvisor den 8 juni 2020 80

Med ett briljant tangentbord och solid prestanda Àr nybörjarnivÄn MacBook Air Äterigen den bÀsta Apple-bÀrbara datorn för de flesta trots att batteritiden tar en hit om du inte anvÀnder Apples appar.

Av Mashable den 3 april 2020 85

MacBook Air (2020) kommer med alla rÀtt förbÀttringar utan att offra de bÀsta funktionerna i den tidigare versionen. Dess prislapp Àr inte heller sÄ skrÀmmande.

Av Engadget den 31 mars 2020 87

MacBook Air Àr lÀttare att rekommendera Àn tidigare, tack vare ett lÀgre startpris, dubbelt baslagring och, viktigast av allt, ett redesignat tangentbord som faktiskt Àr trevligt att skriva pÄ. Andra mÀrken har antingen en USB-port i full storlek eller lÀngre batteritid men allt sagt Àr Air en rundad maskin som fÄr de flesta saker rÀtt.

Av The Verge den 26 mars 2020 85

Men det viktigaste Àr att jag, för första gÄngen pÄ flera Är, kÀnner mig sÀker pÄ att de flesta pÄ marknaden för en Mac-bÀrbar dator bara kan köpa en MacBook Air och förvÀnta sig att den pÄ ett kompetent och pÄlitligt sÀtt gör det mesta för en lÄng tid framöver. Det Àr en stor vinst och en solid Äterkomst till formen.

Av PCMag Asia den 20 mars 2020 80

Om du Àr en macOS-fan som frÀmst anvÀnder en bÀrbar dator för att skriva och surfa pÄ nÀtet, gör Apple MacBook Air 2020-tangentbordet och det lÀgre priset det lÀtt att rekommendera.

Av Engadget den 20 mars 2020

Praktisk: NÀr det gÀller hastighet har jag anvÀnt en blandning av Chrome, Safari, Notes, Spotify, Photos och Slack, med nÄgra App Store-nedladdningar. Prestanda har mestadels varit livlig, men jag mÀrkte en liten fördröjning nÀr jag roterade nÄgra bilder medurs frÄn huvudflödet i Photos-appen.

Av TechCrunch den 20 mars 2020

Praktisk: Men eftersom personlig dator har blivit mer komplex, sÄ har vÄra behov ocksÄ. Och sÄ har i sin tur Apples sortiment. Ett tag dÀr verkade det som om MacBook Air skulle blekna, till förmÄn för standard MacBook. I slutÀndan vann dock luften, och förstÄeligt nog. Fokus pÄ bÀrbarhet Àr en stark försÀljningsargument nÀr den kombineras med arbetsflödets mÄngsidighet hos MacOS (kontra iPadOS). Luften ser ut som om den kommer att hÄlla fast lite, och det Àr nÄgot för Apple-anvÀndare att vara tacksamma för.

Av CNBC den 20 mars 2020

Den gamla modellen behövde desperat ett nytt tangentbord. Det Àr Àntligen hÀr. Processorpumpen ensam Àr vÀrt det, och sedan finns det nya 256 GB lagringsutrymme pÄ startnivÄ och ett tangentbord som du faktiskt kan skriva pÄ. Kasta in de bra högtalarna, den solida skÀrmen och den lÀtta designen, sÄ har du hela paketet.

Av SixColors den 20 mars 2020

Om du inte verkligen behöver en ny Mac-bĂ€rbar dator, kanske du borde vĂ€nta och se vad som hĂ€nder med ARM. Men om du Ă€r nĂ„gon som har hĂ„llit pĂ„ efter en ny MacBook Air – och helst en utan det ökĂ€nda tangentbordet – skulle jag inte rekommendera att du vĂ€ntar. Det hĂ€r Ă€r MacBook Air som du har vĂ€ntat pĂ„.

Av LaptopMag den 20 mars 2020

Praktisk: MacBook Air 2020 levererar prestanda, Magic Keyboard och mer till ett överkomligt pris

Av Pocket-Lint den 20 mars 2020

2020-modellen tar det som var jÀttebra med sin föregÄngare och förbÀttrar det med ett mycket bÀttre tangentbord, dubbel lagring som standard och ett prisfall. Det Àr en vinn-vinn.