Apple minns 15-tums MacBook Pro med defekta batterier

Apple minns 15-tums MacBook Pro med defekta batterier

“Apple kommer att ersĂ€tta dessa farliga batterier utan kostnad”

Apple har meddelat en Ă„terkallelse av sin 15-tums MacBook Pro pĂ„ grund av potentiellt farliga batterier. Som Apples supportsida uttrycker det Ă€r batterierna “kan överhettas och utgöra en brandsĂ€kerhetsrisk. ” Apple kommer att byta ut batterier pĂ„ dessa modeller gratis. IPhone-tillverkaren har ocksĂ„ konfigurerat en webbplats för att göra det enkelt för anvĂ€ndare att kontrollera om deras bĂ€rbara dator Ă€r pĂ„verkad och berĂ€ttigad till batteribyte. För att vara exakt gĂ€ller tillkĂ€nnagivandet endast MacBook Pros som sĂ€ljs mellan september 2015 och februari 2017.

Apple MacBook Pro

Apple har ocksÄ bett Àgare som Àr berÀttigade till utbyten att sluta anvÀnda MacBook Pro som en försiktighetsÄtgÀrd. De defekta batterierna kan repareras hos Apples officiella reparationscenter eller auktoriserade tjÀnsteleverantörer som Best Buy i det hÀr fallet. Det Àr dock anmÀrkningsvÀrt att ersÀttaren kan ta upp till tvÄ veckor. Apples berömda MacBook Pro-sortiment har förskingrats med ett antal hÄrdvaruproblem under det senaste Äret. Faktum Àr att Cupertino-jÀtten har gjort inte mindre Àn fem reparationsmeddelanden för sin Pro-bÀrbara linje under det senaste Äret sjÀlv.

För dem som vill veta om deras enhet pĂ„verkas, kolla serienumren genom att klicka pĂ„ Apple-logotypen i det övre vĂ€nstra hörnet pĂ„ din Mac och vĂ€lja “om den hĂ€r Mac”. Numret ska anges pĂ„ ovannĂ€mnda webbplats. En av de andra stora hĂ„rdvaruproblemen med MacBook Pro-linjerna Ă€r dess problematiska tangentbord. Det har varit mĂ„nga klagomĂ„l som klibbiga nycklar, dubbletter och mer sedan Apple introducerade en ny mekanism 2015 och företaget har ocksĂ„ lovat gratis ersĂ€ttare för berörda enheter.

[Previous Story]Samsung Galaxy A10, Galaxy A20 och Galaxy A60 fÄr nya fÀrgalternativ

[Next Story]Xiaomi Mi 9T Pro fÄr Bluetooth-certifiering, lanseringen verkar överhÀngande