Apple Music för Android förnyas fliken BlÀddra och stöd för Chromebook

Apple Music för Android förnyas fliken BlÀddra och stöd för Chromebook

“Den förnyade blĂ€ddringsknappen pĂ„ Apple Music för Android Ă€r utformad för att fokusera pĂ„ redaktionella höjdpunkter och för att minska antalet nödvĂ€ndiga kranar”

Apple har skickat ut en uppdatering till Apple Music för Android. Den nya uppdateringen för musikstreaming-appen kommer med ett par anmÀrkningsvÀrda förbÀttringar, inklusive Chromebook-kompatibilitet för första gÄngen och en omdesignad flik. Den senare introducerades pÄ iOS-versionen av appen förra veckan. Apple Music för Android Àr en gratis app men krÀver ett abonnemang (efter den kostnadsfria provperioden) och kan komma frÄn Google Play-butiken.

Apple Music

Den omdesignade blÀddringsfunktionen möjliggör snabb och enkel Ätkomst till lÄtar, spellistor och andra populÀra surfalternativ. Det minskar antalet nödvÀndiga kranar avsevÀrt och förenklar grÀnssnittet. Apple sÀger att den omdesignade fliken Browse Àr gjord för att fokusera pÄ redaktionella höjdpunkter, vilket Àr en av Apple Musics nyckelfunktioner.

Som nÀmnts ovan ger uppdateringen Àven inbyggt stöd till Chromebook. Innan detta var Apple Music-kompatibilitet med Chromebook-maskinvara via Android-appar, som fungerar med ChromeOS. Uppdateringen ger dock integrerat stöd för Chromebook-anvÀndare, vilket innebÀr en förbÀttrad anvÀndargrÀnssnitt och smidigare upplevelse. Bortsett frÄn dessa funktioner fixar uppdateringen ocksÄ ett antal ospecificerade buggar. Apple Musics Android-version har varit lÄngsam att dra nytta av nya funktioner och ligger vanligtvis efter iOS-utgÄvor.

[Previous Story]Google börjar omdirigera meddelanden för webbanvÀndare till en ny adress

[Next Story]Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 + vs iPhone XS Max: pris, specifikationer jÀmfört