Apple News + prenumerationstjänst med över 300 tidningar tillkännagivna, prissatta till $ 9,99 per månad

Apple News+

“Apple News + prenumerationstj√§nst √§r integrerad i News-appen och ger √∂ver 300 tidningar med personliga rekommendationer och offline-l√§sning”

Apple har, som förväntat, introducerat sin nyhetsabonnemangstjänst med namnet News +. Nyhetsprenumerationen är integrerad direkt i News-appen och ger över 300 tidningar med personliga rekommendationer. Det kommer även att visa rekommendationer från tidskrifter som användare inte har läst tidigare om de har artiklar som är relevanta för användarna. Det Cupertino, Kalifornien-baserade företaget hävdar också att med cirka 5 miljarder artiklar som läses varje månad är Apple News redan världens största nyhetsapp.

Apple News +

Apple News + -prenumerationen kommer att ha populära tidskrifter inklusive Time, Vogue, People, National Geographic, Popular Science, Billboard, The New Yorker, Sports Illustrated, Fortune, New York, Variety, Vanity Fair, Essence, Rolling Stone och mer. Vanliga nyhetspublikationer som The Wall Street Journal och LA Times är också en del av paketet. News + -prenumerationen inkluderar även premiumtidskrifter som TheSkimm, The Highlight av Vox, VULTURE, GRUB STREET, The CUT och TechCrunch. Artiklar från dessa publikationer kan också laddas ner för offline-läsning.

Tidskriftskatalogen varierar i olika kategorier som resor, mat, sport, livsstil, hälsa, politik och mer. Apple hävdar att News + använder intelligens på enheten för rekommendationer och tillåter inte annonsörer att spåra vad du läser. News-appen kommer också att ha en utvald omslagsbild för tidskrifter med animerad videokåpa. Apple säger att alla utvalda frågor är kuraterade av dedikerade nyhetsredaktörer.

Apple News + _funktion

Prenumerationen kostar 9,99 USD (cirka 700 Rs) och inkluderar familjedelning utan extra kostnad. prenumeranter kommer att kunna lägga till upp till sex familjemedlemmar. Den finns i USA och Kanada på engelska och franska och kommer att få en kostnadsfri testperiod på en månad. Apple bekräftade också att tjänsten skulle lanseras i Storbritannien och Australien senare under året. Användare kommer att kunna komma åt prenumerationstjänsten i News-appen på iOS och macOS.