Apple öppnar Siri för utvecklare frÄn tredje part

Apple öppnar Siri för utvecklare frÄn tredje part

Det finns ett ögonblick av expansion som har hĂ€nt under en lĂ€ngre tid i teknikindustrin, vilket har lett till mer tryck för innovation frĂ„n nĂ„gra av de största namnen inom omrĂ„det. ÄppleDet senaste steget kan dock göra att anvĂ€ndare Ă€r chockade – företaget presenterade nyligen nyheter om det Siri kommer att vara öppet för tredjepartsutvecklare.

Nyheten, som först tillkĂ€nnagavs tidigare i veckan, inkluderar planer för Apple att ocksĂ„ ta med Siri till Mac. Det hĂ€r Ă€r goda nyheter för Apple-anvĂ€ndare – de kommer att kunna ansluta Siri till andra appar som de anvĂ€nder, liksom möjligheten att anvĂ€nda Siri pĂ„ datorappar ocksĂ„. Detta innebĂ€r att förmĂ„gan att slutföra uppgifter i en enklare, snabbare Ă„tgĂ€rd bara blev strömlinjeformad.

Det kan vara tveksamt att besluta att öppna Siri för tredjepartsutvecklare eller effektivisera det för att fungera i datorns webblÀsare, men den ökade bekvÀmligheten kan ocksÄ vara ett tecken pÄ innovation i rÀtt riktning för Apple och de anvÀndare som litar pÄ varumÀrke. Att göra saker enklare för anvÀndarna Àr ett sÀkert sÀtt att locka dem till varumÀrket Ànnu mer.

Bildkredit till Stocksnap.

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Cameron Ă€r en teknik- och kulturjournalist, serietecknad entusiast och bor nĂ€ra New York City. Hon Ă€r utexaminerad frĂ„n Stockton University och anvĂ€nder sina ord för att flytta vĂ€rlden av onlinejournalistik, en rad i taget. NĂ€r hon inte skriver kan hon hitta lĂ€sa sci-fi-romaner, samla suckulenter och planera sin nĂ€sta motbjudande hĂ„rfĂ€rg. Cameron Ă€r redaktion pĂ„ Tech.Co. Skicka dina tips till [email protected] eller tweet @BlkGirlManifest.