Apple planerar att göra iPhones och MacBooks frÄn Ätervunnet material

Apple planerar att göra iPhones och MacBooks frÄn Ätervunnet material

Apple vill att sina produkter ska vara sÄ miljövÀnliga som möjligt och fortsÀtter att arbeta med att förbÀttra sin miljöpolicy. Under evenemang och pÄ produktsidor fortsÀtter Apple att marknadsföra sina framstegstillverkningsenheter som har minimal miljöpÄverkan och företaget har ett helt team som tittar pÄ sÀtt att minska föroreningar och förbÀttra Ätervinning.

Företaget bekrÀftade sitt Ätagande att driva ett miljövÀnligt företag i en ny intervju och sa att man planerar att tillverka sina populÀra produkter som iPhone och MacBook frÄn Ätervunna material och nya material som bioplast.

BÀsta Black Friday-erbjudanden: Dagens bÀsta erbjudanden: Lysol-torkdukar, tidiga Prime Day-erbjudanden, 25 ¹ ansiktsmasker, $ 6,75 Kasa-smarta pluggar, $ 78 Sony-öronproppar, mer Dagens bÀsta erbjudanden: 3 M N95-masker, Clorox-torkdukar, tidiga Prime Day-erbjudanden, $ 7 Kasa-smarta pluggar, $ 45 Echo Show Dessa Àr de bÀsta NIOSH N95-maskerna pÄ Amazon just nu

“Det vi har Ă„tagit oss Ă€r 100 procent Ă„tervunnet material för att göra vĂ„ra produkter, eller förnybart material”, sa Apples vice vd för miljö, politik och sociala initiativ Lisa Jackson news.com.au i en intervju .. “Vi jobbar som gangbusters med det.”

”SĂ„ vitt jag vet Ă€r vi det enda företaget i branschen som försöker lista ut det. De flesta pratar om Ă„tervinning av elektronik, men materialet anvĂ€nds inte nödvĂ€ndigtvis i ny elektronik, tillade exec.

SĂ„ prisvĂ€rt som det kan tyckas Ă€r uppgiften inte lĂ€tt med tanke pĂ„ antalet enheter som Apple sĂ€ljer varje Ă„r. Men företaget vill “sluta bryta jorden helt.”

En ny rapport frÄn Amnesty International berömde Apple för att vara branschledande nÀr det gÀller ansvarsfull koboltinköp.

Mineralet, som Àr kritiskt för batterier som finns i mÄnga vardagliga enheter, inklusive Apple-prylar, kommer i stora mÀngder frÄn Demokratiska republiken Kongo, som producerar mer Àn hÀlften av det globala utbudet. ArbetsförhÄllandena Àr dock farliga och mineralet bryts för hand och ibland av barn. Apple sa tidigare att det skulle sluta anvÀnda kobolt som bryts för hand i landet.

Det Àr fantastiskt och allt men det kan ta ett tag tills Apple faktiskt lyckas sluta bryta jorden och bara tillverka sina produkter av Ätervunnet material.