Apple planerar WWDC 2019-konferensen den 3 juni; iOS 13 förvÀntas

Apple WWDC 2019_featured

“PĂ„ WWDC 2019 kommer Apple att avslöja de senaste uppdateringarna av sina programvaruplattformar – iOS, macOS, tvOS och watchOS”

Apple har planerat Worldwide Developers Conference (WWDC) 2019 den 3 juni till 7 juni i McEnery Convention Center i San Jose. För nÀrvarande finns det ingen klarhet om nÄgra hÄrdvarurelaterade meddelanden för WWDC 2019, men huvudfokus kommer att vara pÄ iOS 13. För de som inte Àr medvetna Àr det Ärliga WWDC-evenemanget dÀr utvecklare fÄr en chans att trÀffa Apples team av programvara och hÄrdvara sÄvÀl utvecklare som andra utvecklare.

Apple WWDC 2019_featured

Fans kan se fram emot funktioner som den nydesignade startskÀrmen, anvÀndargrÀnssnitt i bilen, förbÀttringar av kÀrnappar etc. som förvÀntades bli en del av iOS 12 förra Äret men enligt uppgift försenades för 2019. Vi kan förvÀnta oss Cupertino-företaget för att visa upp nÄgra andra intressanta nya funktioner för sitt mobila operativsystem. Förutom iOS kommer företaget ocksÄ att introducera nya versioner av macOS, watchOS och tvOS.

Även om WWDC inte Ă€r plattformen för nĂ„gra hĂ„rdvarurelaterade meddelanden, kan det finnas en chans att Apple kan avslöja en detalj eller tvĂ„ angĂ„ende MacBook Pro, som inte har sett en uppdatering pĂ„ lĂ€nge nu. Apple sĂ€ger att Ă„rets program kommer att innehĂ„lla tekniska sessioner, praktiska laboratorier och gĂ€sttalare för att ge Apples utvecklargemenskap och nĂ€sta generation apputvecklare kunskap och verktyg.

apple-logotyp

Phil Schiller, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing, kommenterade samma sak, ”WWDC Ă€r Apples största evenemang för Ă„ret. Det samlar tusentals av de mest kreativa och dedikerade utvecklarna frĂ„n hela vĂ€rlden tillsammans med över tusen Apple-ingenjörer för att lĂ€ra sig mer om vĂ„ra senaste plattformsinnovationer och ansluta som en gemenskap. VĂ„ra utvecklare Ă€r oerhört passionerade för att skapa nĂ€sta generation av imponerande upplevelser för vĂ€rlden genom appar. Vi kan inte vĂ€nta med att trĂ€ffas med dem och berĂ€tta vad som Ă€r nĂ€sta. ”

Utvecklare kan ansöka om WWDC 2019-biljetter nu till 20 mars via WWDC-webbplatsen. Biljetterna, som kostar 1500 USD, utfÀrdas dock genom en slumpmÀssig urvalsprocess och utvecklare kommer att meddelas om deras ansökningsstatus senast den 21 mars. Apple kommer att direktsÀnda konferensen pÄ WWDC: s webbplats och via sin app.