Apple registrerar sju nya bÀrbara datorer, kan lanseras senare i Är

MacBook Air 2019 med Touch ID och True Tone-skÀrm avslöjad, 13-tums MacBook Pro fÄr Touch Bar

“De nya registreringarna i EEG antyder den kommande lanseringen av en 12-tums MacBook, liksom den mycket ryktade 16-tums MacBook Pro”

Apple har registrerat namnen pĂ„ sju nya bĂ€rbara modeller hos Eurasian Economic Commission (EEG), MacRumors har rapporterat. De nya bĂ€rbara datorerna har registrerats under ‘bĂ€rbara datorer’, vilket antyder att nya MacBook-modeller kan lanseras vid ett lanseringsevenemang senare i Ă„r. Apple planeras att vara vĂ€rd för en hĂ„rdvarulanseringshĂ€ndelse för de nya iPhones senare i Ă„r, men vi förvĂ€ntar oss inte att se nĂ„gra MacBooks vid det evenemanget.

Enligt rapporter över internet pekar de nya registreringarna av bÀrbara datorer pÄ ett brett utbud av nya MacBooks under Apples portfölj. De nya produkterna har emellertid till synes registrerats under ett Àldre teststadium, eftersom de alla körs pÄ macOS Mojave och inte den nyligen aviserade macOS Catalina. Det kan ocksÄ innebÀra att Apples nyaste operativsystem för bÀrbara datorer kanske inte Àr redo för första gÄngen Ànnu, och kommer att rullas ut till de nya bÀrbara datorerna nÀrmare lanseringsdatumet.

apple-macbook-pro-2016

De nya registreringarna antyder förekomsten av en ny 12-tums MacBook, som kan fungera som Apples ingÄngspunkt för dess ultra-bÀrbara bÀrbara formfaktor. Dessutom kan tvÄ av de nya bÀrbara datorerna finnas i MacBook Air-sortimentet, med mÄnga som spekulerar pÄ Äterkomsten av 11-tums MacBook Air, tillsammans med en uppgraderad 13-tums MacBook Air. Apple uppdaterade sÀrskilt sina generationer gamla MacBook Air i slutet av 2018 och gjorde det snabbare med sitt nya designsprÄk som har uppgraderade chassidelement och tunnare ramar pÄ skÀrmen. MacBook Air har varit en favorit för alltid bland proffs som letat efter rÀtt balans mellan produktivitet och bÀrbarhet, och en uppgradering till sortimentet verkar vara ett förnuftigt affÀrsbeslut att fatta.

Slutligen kan en av de nya bÀrbara datorerna faktiskt vara den mycket ryktade 16-tums MacBook, som sÀgs ha en större skÀrmstorlek samtidigt som den totala formfaktorn och bÀrbarheten bibehÄlls. Eftersom Apple aktivt krymper chassistorleken Àr det troligt att 16-tums MacBook kommer att ha ungefÀr samma storlek som den nuvarande generationen 15-tums, samtidigt som de uppgraderade interna komponenterna och till och med smalare skÀrmar. Utöver detta tyder rapporter pÄ att MacBook Pro-sortimentet sannolikt inte kommer att innehÄlla en uppgradering, eftersom Apple först nyligen renoverade sin MacBook Pro-serie, strax före sin WWDC-utvecklarkonferens.

PÄ övergripande villkor verkar detta vara en robust översyn av MacBook-sortimentet, som ocksÄ kan innehÄlla priskorrigeringar. Apple har sett en avsevÀrd nedgÄng i hÄrdvaruintÀkterna pÄ grund av hÄrdare konkurrens frÄn andra OEM-tillverkare. Med en större skÀrmstorlek pÄ MacBook Pro och robusta uppgraderingar till den övergripande sortimentet, hoppas Apple att se en ÄtergÄng av förmögenheter sÄ lÀnge det lyckas fÄ rÀtt prissÀttning.