Apple retar kvällens lanseringsevenemang med en tidig liveström av Steve Jobs Theatre

Apple retar kvällens lanseringsevenemang med en tidig liveström av Steve Jobs Theatre

“Apple Show Time-evenemanget √§r planerat att b√∂rja kl 22:30 ikv√§ll men livestreamet √§r redan online”

Apples showtidsevenemang, planerat till 22:30 IST idag på Steve Jobs Theatre i Cupertino, Kalifornien, förväntas allmänt lansera företagets videostreamingtjänst. Liveströmmen sänder dock redan en looping-video sedan i går som en teaser. Videon innehåller bilder av Steve Jobs-teatern sett från olika vinklar och några tips om vilka meddelanden vi kan förvänta oss av Apple idag.

Steve Jobs Theatres livestreamkul forts√§tter … @ tim_cook: S√• du √§r p√• Apple Park? @ KDTrey5: Ja.

Kevin Durant på Apple Event i morgon? Apple beställde en TV-serie om NBA-stjärnans tidiga liv för sin streamingvideotjänst. pic.twitter.com/ihUB120DFA

– MacRumors.com (@MacRumors) 24 mars 2019

Bortsett från att ibland flytta till olika vinklar på evenemangsplatsen, har människor sett en skärmdump av ett inkommande samtal från Hollywood-skådespelaren Chris Evans. Detta kan vara en antydan om att Apples videostreamingtjänst kommer att sända Chris Evans-starrer som heter Defending Jacob, en thriller. En textkonversation mellan NBA-stjärnan Kevin Durant och Tim Cook sågs också, vilket tyder på att basketspelaren kan vara på utställningen. Apple arbetar också med en originalserie om Durants tidiga liv för sin streamingtjänst, vilket förklarar varför han dyker upp i strömmen.

Den tidiga liveströmmen har överraskat alla eftersom Apple inte känner till att sända ett flöde förrän lanseringsevenemanget börjar. Oavsett detta är några av de intressanta saker som rapporteras online. Som sagt tidigare anses Apple allmänt arbeta med en videostreamingtjänst som en del av Apple TV som kommer att konkurrera med Netflix och Amazon Prime Video. Andra meddelanden som ett kreditkort, en Apple News-prenumerationstjänst och till och med en spelströmningstjänst ryktas att debutera idag. När det gäller hårdvara förväntas Cupertino-jätten inte lansera någonting idag efter en lansering förra veckan.

[Previous Story]Doogee S90 unboxing och första intryck: terminatortelefonen

[Next Story]Apple tippade för att ta betalt för originalvideoinnehåll; ytterligare 9,99 USD vardera för andra prenumerationstjänster