Apple ryktade för att förbereda nya prisvĂ€rda 10,8 “iPad och 9” iPad mini

Apple ryktade för att förbereda nya prisvÀrda 10,8
NÄgot att se fram emot: Apple har arbetat med att uppgradera iPad Pro och iPad Air-skÀrmar till mini-LED, men det kommer att kosta mer Àn de flesta konsumenter Àr villiga att betala. Företaget kan förbereda kraftfullare iPad- och iPad-mini-modeller pÄ ett överkomligt pris till en överkomlig prisnivÄ efter en liknande strategi som de gjorde med iPhone SE.

Apple kan tvingas fördröja iPhone 12, men under tiden har den tagit med sig en ny iPhone SE som Àr utrustad med de senaste internerna och kommer till ett relativt överkomligt pris. Enligt analytiker Ming-Chi Kuo kan den ocksÄ förbereda en billigare iPad för andra halvÄret och en ny iPad mini för början av 2021.

Kuo sÀger att det kommer att finnas en 10,8-tums iPad och en iPad mini med en skÀrm som Àr nÄgonstans runt 8,5 till 9 tum i storlek. De tvÄ surfplattorna Àr förmodligen utformade med en optimerad mÀngd material för att göra det slutliga priset mer lockande vid en tidpunkt nÀr konsumenterna hÄller pÄ sina enheter lÀngre och inte Àr lika benÀgna som tidigare att spendera sina surt förvÀrvade pengar pÄ ett glÀnsande nytt mobilenhet.

Den befintliga 10,2-tums iPad med lÄg kostnad kostar $ 329 (för nÀrvarande $ 249,99 pÄ Amazon), sÄ det Àr troligt att den nyare modellen med en nÄgot större skÀrm kommer att vara ungefÀr samma pris nÀr den lanseras. Kuo sÀger att cirka 60 till 70 procent av alla iPad-sÀndningar bestÄr av nybörjarmodeller, sÄ det vore perfekt att uppgradera internt pÄ den nya 10,8-tums iPad samtidigt som priset hÄlls detsamma som tidigare.

NÀr det gÀller vilken chipset som kommer att driva den nya enheten, finns det en chans att den kan komma med A13 Bionic som driver iPhone SE och iPhone 11. Men Àven A12 Bionic-chip som driver iPad mini och iPad Air skulle vara en betydande uppgradering över A10 Fusion som finns i den nuvarande iPad-nivÄn.