Apple sa att de förbereder sig för att minska produktionen för 2018-iPhones nÀr det vÀxlar upp för iPhone XI-lansering

Apple sa att de förbereder sig för att minska produktionen för 2018-iPhones nÀr det vÀxlar upp för iPhone XI-lansering

“Den kommande produktionsnedskĂ€rningen, som framgĂ„r av Rosenblatt-undersökningen, Ă€r ett mĂ„tt för att effektivisera kostnaderna, eftersom Ă„rets tredje kvartal har en svagare försĂ€ljning av Ă€ldre telefoner.”

Apple Àr enligt uppgift att minska produktionsvolymen pÄ sin iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS Max innan de gÄr in i tredje kvartalet 2019. Enligt en anmÀrkning frÄn Rosenblatt om leveranskedjan beror Apples senaste minskning av ordervolymer inte pÄ en ny brist. efterfrÄgan pÄ iPhones, men Àr istÀllet en direkt faktor som stiger ut ur den allmÀnna marknadsnedgÄng som ses under detta kvartal.

Flytten ger sund affÀrsförnuft, för Rosenblatts rapport konstaterar ocksÄ att Apple förutom den naturligt minskade efterfrÄgan ocksÄ har en ganska rimlig volym av tidigare generationens iPhones lagrade i sitt lager. Dessutom sÀljer iPhones inte lÀngre pÄ den skala som de brukade fram till en viss punkt. Att lÀgga till detta Àr faktorn att Q3 i allmÀnhet Àr en tom fas, varefter de flesta stora smarttelefonföretag som Google, Samsung och Apple sjÀlv presenterar sina Ärliga flaggskepp.

Som ett resultat ser mÄnga företag pÄ tredje kvartalet varje Är som den lugna fasen, under vilken produktionsskalorna skÀrs ned, och mÄnga smartphones fÄr ofta stora rabatter för att rensa lager innan nya telefoner lanseras. IPhone XS och XS Max har inte riktigt varit kommersiella framgÄngar för Apple, med allmÀn kritik i recensioner och marknadsrapporter om att Apples flaggskepp Àr alldeles för dyra nu.

iPhone-XR-2019_2

De nya iPhonerna sĂ€gs inte lĂ€ngre vara sĂ„ innovativa som de en gĂ„ng var, för att skjuta kuvertet för en smartphones acceptabla prissĂ€ttning som de brukade. Även Ă€ldre iPhones, som iPhone 7, förvĂ€ntas möta den största hit i produktionsminskningen, eftersom Apple med den kommande iPhone XI kan dra tillbaka de Ă€ldsta iPhone-modellerna frĂ„n mĂ„nga av sina ledande marknader.

Flytten antyder ocksÄ att produktionsschemat för iPhone XI pÄgÄr enligt planen, och det har inte förekommit nÄgra ovÀntade avvikelser. Enligt rapporter över internet kommer de nya iPhonesna frÄn 2019 att lÀgga till en ny kameramodul till var och en av de tre enheterna, samtidigt som designen tvÀttas om och den allmÀnna layouten liknar tidigare. Det ÄterstÄr att se om iPhones frÄn 2019 klarar mer kommersiell framgÄng Àn iPhone XS-paret, som kritiserades mycket ofta för att vara för inkrementella i sin natur.

Med tanke pÄ den allmÀnna konventionen bör iPhones frÄn 2019 lanseras globalt i september i Är och sÀljas frÄn Q4 2019. De sista tre mÄnaderna i Är kommer att vara avgörande för Apple nÀr det gÀller att mÀta intresse och intÀktspotential i dess mest populÀra hÄrdvaruaffÀr. . Företaget har hamnat efter i iPhone-försÀljningen och kommer att leta efter en stark Äterupplivning genom att komma ikapp med rÄdande marknadstrender över hela vÀrlden.