Apple sÀljer nu en 18W USB-C-laddare som ger snabb laddning till iPhone XS och iPhone XR

Apples iPhone-strategi fungerar inte i Indien

IPhone XS, XS Max och XR stöder alla snabb trÄdlös laddning, precis som sina föregÄngare. Men nÀr du köper en av Apples 2018-iPhones fÄr du bara en 5W-laddare i lÄdan, som inte kan anvÀndas för att ladda telefonerna med snabbast möjliga hastighet. Du mÄste köpa en separat laddare för det, och Apple har Àntligen börjat sÀlja USB-C 18W-laddaren som levereras med nya iPads i Är.

För $ 29 per pop bör 18W USB-C-nÀtadaptern vara ett vÀlkommet tillskott till din lista över telefonladdare. Det Àr billigare Àn 30W USB-C-laddare som levereras med MacBooks och mer bÀrbar. Nackdelen Àr att du mÄste betala extra för snabb trÄdlös laddning pÄ de nya iPhonerna, men dÄ mÄste du ocksÄ köpa extra utrustning för att dra nytta av trÄdlös laddning.

PÄ tal om att betala extra, om du inte redan har en USB-C till Lightning-kabel mÄste du spendera $ 19 eller $ 35 för en 1m respektive 2m kabel. Det beror pÄ att USB-A till Lightning-kabeln som levereras med nya iPhones inte Àr kompatibel med Apples 18W USB-C-laddare.

Om du redan har tappat bort din iPad-laddare eller om du behöver fler snabbladdare för ditt hem och kontor kan du Àntligen fÄ fler direkt frÄn Apple istÀllet för tillbehörsleverantörer frÄn tredje part. Naturligtvis kommer du att spara en massa pengar om du bestÀmmer dig för att fÄ en tredjepartsladdare som den hÀr istÀllet.

Den nya laddaren Àr inte den enda nya produkten som lÀggs till i tillbehörssektionen i sin webbutik. Tidigare i veckan började Apple sÀlja sitt eget genomskinliga skydd för iPhone XR, ett tillbehör som inte var tillgÀngligt nÀr telefonen lanserades för nÄgra veckor sedan.