Apple sÀljer renoverade iPhone XR-telefoner frÄn 499 $

Apple sÀljer renoverade iPhone XR-telefoner frÄn 499 $
Vad hĂ€nde nyss? Om du letar efter en ny iPhone och vill spara lite pengar sĂ„ sĂ€ljer Apple nu renoverade iPhone XR-telefoner i olika fĂ€rger och lagringskapacitet. De Ă€r tillgĂ€ngliga med $ 100 till $ 120 av de vanliga priserna – en bra besparing för nĂ„got som i huvudsak Ă€r identiskt med en helt ny modell.

IPhone XR var den bĂ€stsĂ€ljande telefonen förra Ă„ret, sĂ„ att köpa en renoverad version kommer sannolikt att visa sig vara populĂ€r. Med A12 Bionic SoC och en 6,1-tums IPS LCD-panel förlorade XR nyligen “vĂ€rldens mest populĂ€ra smartphone” -titel till sin eftertrĂ€dare, iPhone 11.

Apple sÀnkte priset pÄ iPhone XR: s baspris frÄn $ 749 till $ 599 nÀr iPhone 11-serien landade, och nu kan köpare spara Ànnu mer genom att vÀlja en renoverad enhet. 64 GB-modellen gÄr för 499 $ och erbjuder en besparing pÄ 100 $, medan en 128 GB-telefon Àr 539 $, vilket Àr 110 $ billigare Àn att köpa en ny. Det finns ocksÄ den nu avvecklade 256 GB iPhone XR tillgÀnglig för $ 629.

499 $ Ă€r fortfarande 100 $ dyrare Ă€n den nya iPhone SE, som levereras med det överlĂ€gsna A13 Bionic-chipet som hjĂ€lpte det att vinna ” Best Mainstream Segment ” i vĂ„r BĂ€sta Smartphone-funktion. Vad du fĂ„r med iPhone XR Ă€r dock en modernare handenhetsdesign med minimala ramar och ett hack, tillsammans med Face ID istĂ€llet för Touch ID som anvĂ€nds i iPhone SE.

Att köpa allt som klassas som ”renoverat” kan vara ett problem, men Apple sĂ€ger att dessa iPhone XR-telefoner kommer med bĂ„de ett nytt batteri och ett yttre skal. De Ă€r ocksĂ„ noggrant inspekterade, testade, rengjorda och omförpackade i en ny lĂ„da med alla manualer och tillbehör, vilket gör dem identiska med de nya versionerna. Du fĂ„r till och med Apples ettĂ„riga standardgaranti, som kan utökas med AppleCare +