Apple sÀljer separata Mac Pro-hjulsatser för $ 700

Apple sÀljer separata Mac Pro-hjulsatser för $ 700
I sammanhanget: Apple har varit kÀnt för att göra dyra produkter, men vanligtvis kan kostnaden motiveras pÄ grund av den utmÀrkta programvaran och (vanligtvis) högkvalitativa material som Àr förpackade i de enheter företaget levererar. Men Àven Apple-troende var chockade nÀr företaget presenterade sitt $ 1000 Pro Display XDR-skÀrmstÀll.

Om du trodde att det nĂ„got outlandishly-prissatta stativet var en engĂ„ngs sak för Apple, tĂ€nk igen. Apple har börjat sĂ€lja $ 700 “Wheels Kit” för sin kraftfulla Mac Pro-enhet, förutom ett billigare $ 300 “Feet Kit.” Som du kan förvĂ€nta dig Ă€r kits utformade för att passa under din Mac Pro, med en som ger större rörlighet medan den andra ger stabilitet

Du kan redan konfigurera din Mac Pro med nÄgot av dessa alternativ, men nu sÀljs de separat om du behöver lite mer mÄngsidighet.

Hjulen och fötterna Ă€r alla i rostfritt stĂ„l, och bĂ„da kit levereras med fyra av sina respektive fĂ€sten – fyra hjul, fyra fot. De verkar inte vara sĂ€rskilt komplicerade att installera, men Apple sĂ€ger att du behöver “ytterligare verktyg” för att fĂ€sta dem, sĂ„ se till att du har en skruvmejsel till hands.

Uppenbarligen kommer det sannolikt att finnas nÄgon förstÄelig debatt kring prissÀttningen för dessa tvÄ kit. Visst, de ser snygga ut, med samma kromfinish som Mac Pro sjÀlv har i vissa omrÄden, men Àr det verkligen vÀrt intrÀdespriset pÄ 300 eller 700 dollar?

Det Àr för varje enskild kund att bestÀmma, men enligt vÄr Äsikt Àr vÀrdepropositionen i bÀsta fall skakig. Med det sagt, om du redan har betalat tusentals dollar för din egen Mac Pro, kanske inte nÄgra hundra extra dollar betyder mycket för dig. Om sÄ Àr fallet kan du hitta produktsidan för Mac Pro Wheels Kit hÀr. Mac Pro Feet Kit kan köpas hÀr.