Apple ska enligt uppgift införa ett ”frostat glas” -hölje pĂ„ iPhones 2019

Globala appintÀkter uppgÄr till 39,2 miljarder dollar, Apple fick 25,5 miljarder dollar trots fÀrre nedladdningar: Sensor Tower

“Det frostat glashöljet pĂ„ Googles smartphones anvĂ€nder en blandning av blank och matt glasfinish, medan det inte Ă€r klart just nu, kommer Apple att anvĂ€nda vilken typ av yta pĂ„ baksidan av de kommande tre iPhonerna senare i Ă„r.”

Enligt en Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo, planerar Apple att slĂ€ppa en ny 16-tums MacBook Pro, en 31-tums 6K-skĂ€rm, iPhones med bilateral laddning, en ny 10,2-tums iPad, tvĂ„ iPad-proffs, nya AirPods, och mer under 2019. Enligt hans förutsĂ€gelser kan Apple avslöja tre nya iPhones (iPhone XI), och iPhones kan komma med större batterier, ett förbĂ€ttrat Face ID och ett “frostat glas” -hölje, vilket kommer att bli en ny förĂ€ndring i design av iPhones. Denna typ av hölje Ă€r dock inte helt okĂ€nd pĂ„ marknaden, eftersom Google redan har introducerat det i Google Pixel 3 och 3 XL.

Höljet ”frostat glas” i Google Pixel 3 anvĂ€nder glansigt glas tillsammans med den matta ytan. Enligt en av författarna i 9to5Google, Stephen Hall, Ă€r glaspanelen pĂ„ baksidan av Googles smartphones helt annorlunda Ă€n det smetade glaset pĂ„ iPhone 8 / X eller Samsung Galaxy. I vilket fall som helst klargörs inte om Apple skulle anvĂ€nda bĂ„de matt och glansigt glas pĂ„ höljet eller inte.
iPhone XI 2019 - presenteradMedan tidigare iPhones anvĂ€nde en kombination av plast, aluminium och glas tillsammans med en ny design enligt antennlinjen, men den hĂ€r gĂ„ngen om Ming-Chi Kuos rapport Ă€r korrekt, kommer “frostat glas” -höljet att komma fram som en ny förĂ€ndring i villkor för design. Denna typ av hölje bidrar avsevĂ€rt till den exceptionella kĂ€nslan av Apples smartphones. Även om materialet inte Ă€r lika hĂ„llbart som andra, kommer det sĂ€kert att förbĂ€ttra radioprestanda och stödja trĂ„dlös laddning.

Bortsett frÄn detta kommer de kommande tre Apple-flaggskepps-iPhonesna att ha samma skÀrmstorlek som iPhone XS och iPhone XR. Enligt Kuos rapport kommer tvÄ modeller att flagga OLED-skÀrmar som mÀter 5,8 tum och 6,5 tum, och den tredje har en LCD-skÀrm pÄ 6,1 tum. Modellerna pÄstÄs ocksÄ ha Lightning-anslutning istÀllet för USB-C och för att packa trÄdlöst ultrabredband för att förbÀttra navigationen.