Apple ska enligt uppgift introducera iPhone-lÀnkat kreditkort i Är

Apple kommer enligt uppgift att döda iTunes vid WWDC 2019, iOS 13 sa att den skulle fÄ en ny volymindikator

“Apple söker en ny inkomstgenererande strategi och rapporterar att hon samarbetar med Goldmann Sachs för att fĂ„ ett nytt iPhone-lĂ€nkat kreditkort”

Enligt en rapport frÄn Wall Street Journal, Apple Àr redo att lansera ett kreditkort integrerat med iPhone, som kommer att finnas tillgÀngligt för folket senare i Är. Enligt uppgift skulle kortet lanseras efter en framgÄngsrik testperiod med Apples anstÀllda, som sÀgs starta under de kommande veckorna. Den iPhone-lÀnkade kreditkortsfunktionen hjÀlper anvÀndare med bÀttre penninghantering.

Den amerikanska teknikjĂ€tten rapporteras samarbeta med Goldman Sachs för att introducera projektet. Det Ă€r dock vĂ€rt att nĂ€mna att varumĂ€rket Ă€nnu inte lanserar Apple Pay Cash till fler lĂ€nder, vilket Ă€r ett sömlöst sĂ€tt att bearbeta peer-to-peer-betalningar via iOS ‘Messages-app.

Ă€pple-betalning-kvadratDubbat som Apple Pay-kortet kommer det att kombineras med Apples Wallet-app för att erbjuda en mĂ€ngd olika funktioner, inklusive pengar, belöningshanteringsverktyg och skuld. AnvĂ€ndare kommer att kunna se “ringar” för att övervaka sina dagliga utgifter och fĂ„ popup-aviseringar om de tar slut pĂ„ kontantmĂ„let.

Samarbetet mellan Apple och Goldman kan locka Apples kunder till Sachs Marcus Online Bank. Det rapporteras ocksÄ att Goldman spenderar $ 200 (ungefÀr 14 200 Rs) pÄ att göra kortets infrastruktur frÄn att bygga backend och kundsupport till det interna systemet för hantering av betalningsportaler.

Kortet kommer att baseras pÄ USA: s nÀst största betalningsportal. Rapporten nÀmner ocksÄ att det kommer att finnas en Äterbetalning pÄ 2 procent för kortinnehavare, vilket kan leda till en ökning av inköp av Apples tjÀnster och enheter. Kortinnehavaren kommer ocksÄ att fÄ tillgÄng till den kommande nyhetsprenumerationstjÀnsten och videostreamingplattformen frÄn Apple, som kommer att locka potentiella kunder.