Apple slÀpper nydesignade AirPods 3 i slutet av 2019: Kuo

Dessa Àr de bÀsta riktigt trÄdlösa hörlurarna under 15 000 Rs i Indien

“Den exakta nya designen Ă€r inte kĂ€nd Ă€nnu, men vi förvĂ€ntar oss att veta mer under de kommande mĂ„naderna”

Apple slÀppte nyligen sina andra generationens AirPods, men det finns en förnyad kÀnsla av tvÄ nya modeller av en AirPods 3 som kan lanseras i slutet av 2019. PopulÀr Apple-analytiker Ming-Chi Kuo rapporterade idag att Apple planerar att debutera de nya produkterna under den sista kvartalet 2019 eller i slutet av första kvartalet 2020. En av dessa modeller skulle vara en mer iterativ uppgradering jÀmfört med nuvarande AirPods 2 medan den andra modellen antas ha en helt ny design. Kuos rapport följs av en liknande Digitimes rapport som dök upp för ett par dagar tillbaka.

Apple Airpods

Det finns inte mycket kÀnt om designen och funktionerna i de ryktade AirPods men Kuos rapport föreslÄr att de kan vara desamma som de nuvarande trÄdlösa hörlurarna frÄn företaget. Företaget har tippats för att behÄlla samma prissÀttning, dvs antingen $ 159 eller $ 199 beroende pÄ vilken modell som har hÀnvisats till, men rapporten Àr inte helt specifik. FörutsÀgelsen Àr ocksÄ för den iterativa uppgraderingen, inte de helt nya designade trÄdlösa öronsnÀckorna. NÀr det gÀller nya funktioner kan vi bara sÀga att det kan skryta med brusreducering och bÀttre vattenmotstÄnd. Tidigare rapporter har antytt att Apple kunde introducera ovan nÀmnda funktioner pÄ nya AirPods, sÄ det Àr vad vi kan förvÀnta oss för tillfÀllet.

Kuos rapport Àr inte den första som antydde om de kommande AirPods i Är. Onleaks tidigare sagt att en ny svartfÀrgad AirPods med brusreduceringsfunktion förvÀntas 2020. De nya AirPods kommer att tillverkas av Inventec och Luxshare Precision som ocksÄ ansvarar för AirPods 2, enligt rapporten frÄn DigiTimes. Den nuvarande uppsÀttningen nya AirPods kommer med ett par nya funktioner som trÄdlös laddning och förbÀttrad vattenmotstÄnd.

[Previous Story]OnePlus 7 Pro-priser, fÀrgalternativ tippade i ny lÀcka

[Next Story]Redmi Snapdragon 855 flaggskeppsspecifikationer avslöjade i ny lÀcka