Apple Special Event som kommer att hållas den 25 mars; förväntas fokusera på tjänster

Apple Event

“Med WWDC 2019 i linje med juni 2019 f√∂rv√§ntas Apple bara fokusera p√• tj√§nster i mars-evenemanget”

Den Cupertino-baserade teknikjätten Apple är vanligtvis värd för sitt utvecklingscentrerade WWDC-evenemang i juni, och i år är det inte annorlunda. Men det är inte den enda händelsen den har i beredskap för oss. Som rykten antyder har företaget nu skickat inbjudningar till ett speciellt evenemang på Steve Jobs Theatre den 25 mars.

Apple Event

Inbjudan är också tillgänglig på den officiella webbplatsen och bekräftar att Apple Special Event kommer att streamas live från nya Steve Jobs Theatre i Cupertino kl. 22.30 IST den 25 mars. Medan Apple inte har avslöjat vad alla speciella evenemang kommer att innebära, har det varit motstridiga rapporter tidigare. Det populära samförståndet var att teknikjätten skulle kunna lansera AirPods 2, nya prisvärda iPad och AirPower trådlös laddningsmatta (äntligen!). En nyare rapport föreslog dock att det ledande teknologimärkeskonglomeratet kan avslöja detaljer om sina tjänster snarare än hårdvara.

Apple 25 mars MediainbjudanApple 25 mars medieinbjudan

För att komma ihåg har Apple arbetat med sina tjänster ett tag nu. Om rapporter är något att gå med kommer dessa att inkludera en ny TV-streamingtjänst för Apple TV och Apple News-prenumerationen. Rapporterna föreslog också att evenemanget kommer att ha större tonvikt på nyheterna prenumerationstjänster, som utesluter något viktigt för den indiska marknaden, åtminstone för nu. Tekniska jätten arbetar också enligt uppgift på en Netflix-konkurrent, men det är skissigt vid denna tidpunkt och kanske inte är en del av denna händelse. Vi kommer att lära oss mer exakta detaljer de närmaste dagarna, så håll dig uppdaterad 91mobiler.