Apple TV + tillkännagav: alla original-TV-program kommer till streamingplattformen

Apple TV + tillkännagav: alla original-TV-program kommer till streamingplattformen

“Apple TV + √§r en abonnemangsbaserad tj√§nst integrerad med Apple TV-appen, Amazon Fire Stick, Roku och Sony, LG, Samsung smarta TV-apparater”

Nu när Apple TV + är officiellt och det är dags att gå igenom allt som streamingtjänsten kommer att ta till bordet (och våra skärmar) i höst. Den prenumerationsbaserade videotjänsten (priserna är ännu inte avslöjade) kommer att rullas ut till så många som 100 länder, inklusive Indien, och kommer att samla innehåll från olika plattformar. Företaget har också ställt upp så många som åtta ursprungliga TV-program eller serier (för närvarande), fyllda med A-liststjärnor, i sitt försök att ta sig an Netflix, Hulu och Amazon Prime Video i segmentet. Naturligtvis kommer programmen exklusivt att vara tillgängliga på Apple TV + -plattformen för att titta på.

Apple TV +

Medan vi väntar på att tjänsten ska startas, här är en lista över original-TV-serier och program som kommer till Apple TV +.

Fantastiska berättelser

Amazing Stories, en av de mest populära TV-programmen på 80-talet, kommer att markera sin återkomst på Apple TV + senare i år. Originalserien av den anmärkningsvärda regissören Steven Spielberg kommer att köras i 10 avsnitt, med Bryan Fuller som showrunner.

The Morning Show

‘The Moning Show’ kommer att vara en dramaserie med Jennifer Anniston, Reese Witherspoon och Steve Carlson – f√∂r att n√§mna n√•gra. Den ursprungliga serien kommer f√∂rmodligen att inspireras av boken ” Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV. ”

Ser

Apple TV

‘See’ kommer att bli en annan original dramaserie p√• Apple TV +. Serien kommer enligt uppgift att best√• av √•tta avsnitt skrivna av Steven Knight och regisserade av Francis Lawrence. Hollywood-sk√•despelaren Jason Momoa och Alfre Woodard f√∂rhandsgranskade nyligen serien See, som f√∂rest√§ller sig att jorden drabbats av ett virus och har l√§mnat bara n√•gra miljoner √∂verlevande, som alla har tappat synet.

Lilla Amerika

Kumail Nanjiani och hans fru Emily v. Gordon kommer att skriva tillsammans och producera exekutivt en ny halvtimmes antologiserie som heter ‘Little America’. Serien handlar om invandrare som flyttar fr√•n olika delar av v√§rlden till Amerika och hj√§lper m√§nniskor att f√∂rst√• att det inte finns s√•dana saker som ‘den andra’.

Helpsters

Helpsters kommer att spela ett ‚ÄĚmonster som √§lskar att hj√§lpa‚ÄĚ. Showen kommer att f√∂lja en marionett som heter Cody och hennes hj√§lpande monsterv√§nner n√§r de hj√§lper m√§nniskor med stora och stora problem.

Little Voice

Fr√•n JJ Abrams och Sara Bareilles s√§gs “Little Voice” vara en “rolig, romantisk show” om en “lovande, bristf√§llig” musiker som bor i New York. Bareilles kommer sannolikt ocks√• att bidra med originalmusik till showen.

Oprah Winfrey’s dokument√§rer

Oprah Winfrey, mest k√§nd f√∂r sin talkshow ‘The Oprah Winfrey Show’, kommer att producera tv√• nya doku-serier med teknikj√§tten Apple. Den f√∂rsta kommer att vara ” Toxic Labor ” som kommer att ta itu med fr√•gan om trakasserier och sexuella √∂vergrepp p√• arbetsplatsen, medan den andra (utan titel f√∂r n√§rvarande) syftar till att hj√§lpa m√§nniskor att √∂vervinna psykiska problem.

Apple TV + - i text 1

Förutom dessa titlar har det Cupertino-baserade företaget andra projekt på gång för sina Apple TV + -tjänster. De anmärkningsvärda inkluderar Sover du, samtal, Central Park, Magic Hour, For All Mankind, Dickinson, en anpassning av Isaac Asimovs stiftelse och mycket mer. Det är inte allt, Apple har också retat sitt engagemang med ett antal andra skådespelare, regissörer och karaktärer för att utveckla de ursprungliga flicks.

√Ąr du glada √∂ver Apple TV +? L√•t oss veta i kommentarsektionen nedan.