Apple uppdaterar MacBook Air med förbÀttrade interna enheter för 999 $, ny iPad Pro med Magic Keyboard

Apple uppdaterar MacBook Air med förbÀttrade interna enheter för 999 $, ny iPad Pro med Magic Keyboard
Vad hÀnde nyss? Apple har avslöjat uppdaterade versioner av MacBook Air och Mac mini, som bÄda levereras med mer lagringsutrymme som standard. IPad Pro har ocksÄ fÄtt en fullstÀndig modernisering, som nu drivs av en uppdaterad A12Z Bionic SoC tillsammans med ett nytt Magic Keyboard-tillbehör som har en inbyggd styrplatta.

AnvÀndare som Àr besvikna över Apples fjÀrilstangentbord pÄ MacBook Air kommer att vara glada att veta att ultrabooks senaste version nu kommer med saxbrytare som dess större 16-tums Pro-syskon och fÄr en prestandaförbÀttring med Intels 10: e generationens Ice Lake-processorer. Basmodeller fÄr dubbla kÀrnor Intel Core i3 och i5-processorer, konfigurerbara upp till en 1,2 GHz fyrkÀrnig i7.

Tack vare Intel Iris Plus-grafik noterar Apple ocksÄ prestandaförbÀttringar pÄ upp till 80 procent i dagliga arbetsbelastningar som videoredigering och spel. Den bÀrbara datorns baslagring börjar nu pÄ 256 GB, vilket fördubblar det tidigare beloppet och maximeras vid 2 TB.

Apple visar ocksÄ dessa ytterligare funktioner i nya MacBook Air:

En tre-mikrofonsuppsÀttning för tydligare röstinspelning för FaceTime-samtal Force Touch-styrplatta för exakt markörstyrning och multi-touch-navigering Thunderbolt 3-portar för dataöverföring, laddning och videoutgÄng i en enda kontakt Stöd för upp till en 6K extern skÀrm (inklusive Pro Display XDR), en första för MacBook Air

Den nya MacBook Air finns nu att köpa med ett startpris pÄ 999 $ eller 899 $ för studenter. En fullt konfigurerad maskin gÄr upp till $ 1 500 och över, men det som Àr viktigast Àr kanske att basmaskiner fÄr Apples vanliga kombination av solid byggkvalitet, högkvalitativ skÀrm och nu ett mer tillförlitligt tangentbord.

iPad Pro med magiskt tangentbord

Apples senaste iPad Pro drivs nu av ett nytt A12Z Bionic-chip. Det uppdaterade kislet innehĂ„ller en 8-kĂ€rnig CPU och 8-kĂ€rnig GPU, som erbjuder “högsta prestanda nĂ„gonsin pĂ„ en iPad”, tillsammans med 10 timmars batteritid och 60% snabbare LTE-hastigheter.

Apple hĂ€vdar till och med att enheten Ă€r “kraftfullare Ă€n de flesta Windows-bĂ€rbara datorer.”

Den mest mÀrkbara uppdateringen av iPad Pro har dock lagt till stöd för det nya magnetiska magiska tangentbordet som har en flytande design och utdragbara gÄngjÀrn för att stödja synvinklar pÄ upp till 130 grader.

Intressant Àr att tillbehöret Àr bakÄtkompatibelt med förra Ärets iPad Pro-modeller och levereras med ett USB-C-genomgÄng för laddning och har ett bakgrundsbelyst saxbrytartangentbord med 1 mm tangentkörning.

BÄde 11- och 12,9-tums iPad-modeller har en ny kameramatris som har en 12MP-kamera och en 10MP Ultra Wide-kamera, förbÀttrade mikrofoner och en LiDAR-skanner för djupavkÀnning. Detta sista tillÀgg Àr avsett att anvÀndas för applikationer med förstÀrkt verklighet.

Detta markörbeteende Àr inte som en dator. Det Àr som en hybrid av fokusmotor och normal muspekare. Super intressant. pic.twitter.com/BC0tAhdJEZ

– Benjamin Mayo (@bzamayo) 18 mars 2020

Stödplattans stöd finns ocksĂ„ hĂ€r, med den kommande iPadOS 13.4-uppdateringen (slĂ€pps den 24 mars). Apple sĂ€ger att markörupplevelsen inte har kopierats frĂ„n macOS, utan “helt ombildad för iPad.” Du kan ta en titt pĂ„ videon nedan hur markören fungerar, hoppa frĂ„n ett handlingsbart alternativ / knapp till en annan, det blir intressant att se hur anvĂ€ndare anvĂ€nder detta. Med iPadOS-uppdateringen förvĂ€ntas appar frĂ„n tredje part fungera med styrplattan utan uppdatering krĂ€vs.

Som vanligtvis Àr fallet med Apples tillbehör kommer Magic Keyboard till en premie och kostar 299 dollar för 11-tumsmodellen och 349 $ för 12,9-tumsversionen, med tillgÀnglighet förvÀntas nÄgon gÄng i maj. BÄda iPad-proffsen har samma prissÀttning som tidigare versioner men fÄr dubbelt baslagring pÄ 128 GB. BestÀllning sker nu med leveranser som förvÀntas senare denna mÄnad.

Den sista av Apples uppdaterade hÄrdvara inkluderar Mac mini. Den lilla datorn fÄr en uppdatering av lagringsutrymmet och fördubblar den för basversionen som nu börjar vid 256 GB för $ 799, medan den nya 512 GB-konfigurationen börjar pÄ $ 1.099.