Apple Watch SE är den prisvärda efterföljaren till Series 3

Apple Watch SE är den prisvärda efterföljaren till Series 3
Slutsats: Apple under sin Time Flies-streamingevenemang på tisdag tillkännagav en ny, mer prisvärd version av sin populära bärbara. Det är hela $ 120 billigare än den nya Apple Watch Series 6 även om du kommer att ge upp några viktiga funktioner i utbyte mot besparingarna.

Den nya Apple Watch SE innehåller de flesta av de viktigaste funktionerna i fitness, övervakning och anslutning som finns i andra Apple-klockor, som en alltid på-höjdmätare, GPS, sömnspårning, automatisk detektion av handtvätt, en integrerad kompass, fallavkänning, Bluetooth 5.0 och mer.

Drivs av Apples S5 dual-core System in Package (SiP), sägs bärbarheten vara upp till två gånger snabbare än Apple Watch Series 3. Den här nya modellen har också en Retina-skärm med tunna kanter och böjda hörn som är 30 procent större än den som finns i serie 3.

Den nya klockan √§r f√∂rinstallerad med watchOS 7 som har Family Setup, s√• att familjemedlemmar utan en iPhone kan “dra nytta av anslutnings-, s√§kerhets- och fitnessfunktionerna i Apple Watch.” Den √§r ocks√• kompatibel med nya Solo Loop- och Fl√§tade Solo Loop-band och √§r vattent√•lig till ett djup av 50 meter.

Prissättningen börjar på $ 279 för Apple Watch SE med GPS och $ 329 för den mobila modellen i ditt val av tre olika chassifärger: silver, guld eller rymdgrå. Den kan beställas från idag från Apples webbplats och i Apple Store-appen och kommer att börja levereras fredagen den 18 september i USA, Puerto Rico och 21 andra regioner.

Apple Watch Series 3 håller också kvar för en ny period, från 199 $.